IVANO BALIĆ SE JAVIO NAKON DUGO VREMENA: / Pogledajte njegovu objavu koja je izazvala brojne reakcije

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Balić je bio jedan od tri kandidata za izbornika hrvatske rukometne reprezentacije nakon što je otišao Lino Červar, no ipak je prije njega šansu dobio Hrvoje Horvat,

3.4.2021.
15:49
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Po mnogima najbolji hrvatski rukometaš svih vremena Ivano Balić nakon dugo vremena javio se putem svog Instagrama. Povod za njegovu objavu bio je njegov 42. rođendan koji je proslavio 1. travnja.

Balić je postavio dvije slike, na jednoj je sretan, a na drugoj, očito, zabrinut jer je još godinu dana stariji. Balić je ovom objavom oduševio mnoge, a javile su mu se i rukometne legende Andreas Palicka i Laszlo Nagy koji su mu čestitali rođendan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Ivano Balić trebao bi se vratiti na svoju staru poziciju u hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji. Uskoro bi se trebao pridružiti stručnom stožeru Hrvoja Horvata kao pomoćni trener, a pozicija je to s koje će otići Igor Vori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Balić je bio jedan od tri kandidata za izbornika hrvatske rukometne reprezentacije nakon što je otišao Lino Červar, no ipak je prije njega šansu dobio Hrvoje Horvat, kojem će Balić sad asistirati svojim bogatim rukometnih znanjem i iskustvom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo