KAKVA LEGENDA / Ivano Balić odgovorio navijačima koji ga pozivaju u reprezentaciju: 'Nakon njih sam ja na redu...'

Hrvatska rukometna reprezentacija danas počinje svoj put u drugom krugu Europskog prvenstva, a otvaraju protiv Crne Gore

20.1.2022.
9:59
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija, kao i mnoge druge momčadi, muku muči s koronavirusom na Europskom prvenstvu u rukometu.

Izbornik Hrvoje Horvat bio je primoran zvati brojne igrače koji mu nisu bili u originalnim planovima, a momčadi su se priključili veterani poput Jakova Gojuna i Mirka Alilovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na to da većina reprezentacija svakodnevno zove nove igrače kako bi mijenjali one zaražene, navijači svakodnevno strepe što će se dogoditi njihovim momčadima.

Spreman za šalu

Neki su se pak počeli šaliti, pa su tako hrvatski navijači počeli prizivati legendarnog Ivana Balića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od najboljih igrača u povijesti rukometa je u javljanju za RTL prokomentirao mogućnost da zaigra za Kauboje na ovom prvenstvu. Naravno, u svom stilu.

"Ne znam koliko rukometaša imamo u državi. Mislim da ih je tri ili četiri tisuće pa sam nakon svih njih ja na redu. Ipak, vjerujem da ih nećemo sve potrošiti na ovom prvenstvu", šali se Balić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je kako su se u stožeru već pomirili sa svakodnevnim promjenama te da se više nitko ne živcira, već se trude napraviti ono što je najbolje za reprezentaciju.

[PROMO] Zavrti kolo besplatnih vrtnji na Arena casinu i preuzmi svoj poklon!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo