Hrvatski rukometaš u tučnjavi slomio šaku! Slijedi izgon iz kluba?

Loše vijesti stigle su iz tabora Kauboja i poljskog Kielcea. Ivan Čupić će zbog ozljede ramena pauzirati čak tri mjeseca, dok će njegov suigrač Denis Buntić s parketa izbivati 10 do 12 tjedana

30.1.2013.
17:33
VOYO logo

"Razgovarali smo s Denisom i rekao nam je da je potukao jer je branio prijatelja, no svejedno će biti teško kažnjen", istaknuo je Bartus Saarvas, predsjednik Kielcea.

A loše vijesti primio je i Ivan Čupić. Iako je u prvom trenutku izgledalo kako ozljeda nije ozbiljnije prirode, čini se kako rame nije u nimalo dobro stanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na žalost, detaljan pregled Čupkovog ramena u Zagrebu pokazao je težu ozljedu. Došlo je do potpune luksacije ramena (iščašenje). Rame je odmah po ozljedi vraćeno na mjesto no došlo je i do rupture ligamenata te do odlomljivanja jednog dijela kosti lopatice zbog čega je potrebna operacija.

Prisjetimo se, Čupić je u utakmici za treće mjesto na SP-u u Španjolskoj protiv Slovenije nezgodno pao na rame, nakon čega je u bolovima napustio parket. Ipak, izgledalo je kako je na dodjeli medalja sve u redu pošto je Čupko bio jedan od najraspoloženijih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čupića će u petak predvečer operirati prof.dr.sc. Nikola Čičak u Specijalnoj bolnici za ortopediju i traumatologiju Akromion. Oporavak i rehabilitacija trajati će 3 mjeseca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo