PALA ODLUKA / Ivan Čupić odlazi u mirovinu i postaje trener: 'Hvala što ste me trpjeli'

Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Čupić će sljedeće sezone biti pomoćnik treneru Zagreba Andriji Nikoliću

21.5.2024.
13:39
Davor Puklavec/PIXSELL
VOYO logo

Ivan Čupić na kraju ove sezone povlači se u igračku mirovinu od sljedeće sezone će biti pomoćni trener Andrije Nikolića, potvrdili su iz Zagreba.

Image
ŽIVOT PIŠE PRIČE /

Prije samo godinu dana želio je napustiti rukomet: 'Život je nevjerojatan, sanjamo dalje'

Image
ŽIVOT PIŠE PRIČE /

Prije samo godinu dana želio je napustiti rukomet: 'Život je nevjerojatan, sanjamo dalje'

"Siguran sam da će mi u četvrtak biti zadnja utakmica kao igraču. Imamo još dva dana posla i idemo okruniti ovu dobru sezonu s duplom krunom. Već od četvrtka navečer krećemo spremati sve za sljedeću sezonu. Ono što je bitno za ovaj klub je da uvijek napreduje i da ide ka ispunjavanju svojih ciljeva. Drago mi je da ostajem dio ovog tima, dio obitelji i dio jedne rukometne kuće. Nastavljam dalje u drugoj ulozi i tu ću kao i na terenu davati sve od sebe i maksimalno se podrediti rezultatu. Hvala Andriji što me je predložio za svog pomoćnika, hvala upravi kluba koja mi je ukazala povjerenje. Želim se razvijati kao trener, učiti od iskusnijih i napredovati svakoga dana. Mislim da sam na pravom mjestu za tako nešto. Na kraju, želio bih se zahvaliti svim svojim trenerima i suigračima koji su me trpjeli. Znam da sam često bio težak karakter i da im nije bilo lako sa mnom, ali nadam se da su mi oprostili i da pamtimo samo lijepe dane", rekao je Čupić i zaključio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za kraj želio bih se zahvaliti ljudima bez kojih ja ne bih postigao ništa od ovoga i ne bih bio ovdje. To je moja obitelji. Moji roditelji. Moja braća. Moja supruga Nera i moja djeca. Uvijek su mi bili podrška i u nekima od najtežih životnih trenutaka ja bez njih ne bi uspio. Hvala svima i gledamo se dalje u nekim drugim ulogama".

Trener Nikolić podijelio je svoja iskustva s Čupićem i dao mu veliku pohvalu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogu reći da sam ga upoznao prošlo ljeto kada su počele pripreme kluba. Od prvog smo dana počeli razgovarati o rukometu i Ivan je tu pokazao jedan veliki talent i razumijevanje rukometa i zato vjerujem da može imati jednako uspješnu karijeru i kao trener. Ja mu to od srca želim."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo