Noćna mora sve gora: Novi šok za Karabatića i ekipu!

Nikola Karabatić još se nije oporavio od šoka zbog optužnice, a uslijedio je novi.

3.10.2012.
16:40
VOYO logo

Montpellier je 26. travnja, 16 dana prije sporne utakmice protiv Cesson-Rennesa, igrao u gostima kod posljednjeplasirane momčadi na kraju sezone, Nimesa, i doživio prvi od dva poraza u sezoni. To ne bi bilo sumnjivo da britanske i azijske kladionice (internetske) nisu prijavile kako su za vrijeme tog susreta protiv Nimesa stizale velike uplate na poraz Montpelliera!

Nimes je na kraju ispao iz lige, a Montpellier osvojio osmi naslov u posljednjih devet godina prve francuske rukometne lige. Spomenutih 16 dana kasnije uslijedio je novi poraz kod Cesson-Rennesa, a tada su uplate bile u nekoliko kladionica diljem Francuske, a iste su izvršavale djevojke igrača, te neki članovi kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sud u Montpellieru je u utorak navečer podigao optužnicu, između ostalih, i protiv uglednog francuskog rukometaša Nikole Karabatića, jednog od najboljih na svijetu zadnjih godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iste optužnice terete njegovog brata Luku, potom i djevojke braće Karabatić protiv kojih je podignuta optužnica za ilegalno klađenje, a među optuženima je i sadašnji francuski reprezentativac Samuel Honrubia.

Podjetimo, Karabatić je jutro poslije podizanje optužnice na Facebooku ostavio poruku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dosad sam šutio. Dugujem vam par riječi. Jesam li se kladio? Ne, nisam, ja se ne kladim. Je li se moja djevojka kladila? Da. Zašto se kladila? Ona je dvije godine pratila igre Montpelliera i sasvim je znala našu situaciju. Već smo osvojili prvenstvo, pet ključnih igrača je bilo ozlijeđeno i izgubili smo u Nimesu. A protiv Cessona smo igrali u gostima u vrućoj atmosferi koju su napravili. U tim uvjetima bili smo jako oslabljeni.

Ovakve ozbiljne optužbe za varanje me jako ljute. Optužiti me za prevaru i namje��tanje i dati novinama materijala je nedopustivo! Optužuju i mene i mog mlađeg brata da smo namještali, a nismo ni igrali tu utakmicu, prozvali su nas lopovima... nemam riječi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijeli svoj život sam posvetio rukometu, od malih nogu. Uvijek se borio za ovaj sport, a sada se naći u ovakvoj situaciji za mene je noćna mora.

Hvala vam svima na podršci koju mi dajete, to mi pruža utjehu u ovim teškim trenucima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NIKO"

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo