ekskluzivno za RTL / Igor Vori spreman je za povratak rukometu: 'Nisam prestao trenirati, mogu odigrati 10-15 minuta'

Kockasti dres ipak neće odjenuti. Uz njega, u Zagrebu su još, za svaki slučaj do kraja sezone prijavili i Tončija Valčića

18.4.2019.
20:00
VOYO logo

Deset mjeseci bio je u odijelu, uživao u mirovini, a sada se  vraća na rukometni teren. Igor Vori igrat će sutra za Zagreb protiv Nexea. Zagrebaše su pokosile ozljede pa iz ureda u igru uskače aktualni direktor reprezentacije.

Igor Vori ponovno je u dresu, na terenu, spreman zaigrati rukomet. I to u najvećem hrvatskom derbiju, utakmici protiv našičkoga Nexea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam mislio da ću zaigrati, ali nikad ne znaš što ti nosi sutra. Klub se našao u takvoj situaciji da ima puno ozlijeđenih igrača i nisam ih mogao odbiti. Nadam se da ću barem malo u nekom dijelu to uspjeti i napraviti", rekao je Vori.

Prošlo ljeto otišao je u igračku mirovinu. Obukao odijelo i postao direktor reprezentacije. Ali kako se prvi pivot Zagrebaša Šušnja ozlijedio i kako je Nexe ipak najteži protivnik, u klubu su pozvali Vorija. No koliko može nakon 10 mjeseci mirovanja? 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam prestao sa treniranjem. Normalno, nije to isti način kao i kad si profesionalac, ali sigurno je da sam se održavao. Triput tjedno sam sam trenirao s obzirom da mi tijelo traži trening. ne mogu igrati 60 minuta kao nekad, ali za 10-15 minuta sigurno mogu pomoći", rekao je bivši hrvatski rukometni reprezentativac.

Još se ne zna hoće li Vori trebati Zagrebu i nakon Nexea ili su i bez njega dovoljno jaki za ostatak lige. Pa tko zna, možda direktor reprezentacije Vori baci pogled i na mladog i perspektivnog 39-godišnjeg igrača Vorija pa ga pozove u reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kockasti dres ipak neće odjenuti. Uz njega, u Zagrebu su još, za svaki slučaj do kraja sezone prijavili i Tončija Valčića. Ali Valčić se, za sada, ne vraća. Kako je to vratiti se iz mirovine prvi će ionako iskušati Igor Vori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo