Slavko Goluža objavio odličnu vijest o Kauboju

17.10.2012.
12:48
VOYO logo

Slavko Goluža izbornik rukometne reprezentacije odredio je 16 igrača za dvije kvalifikacijske utakmice za odlazak na Europsko prvenstvo 2014. Utakmica sa Slovačkom (31. listopada) igra se u Osijeku, dok je gostovanje u Latviji (3. studenog). Od 15 igrača koji su osvojili broncu u Londonu nema tek Loserta, Balića i Ninčevića. "Balić je kao i Bičanić ozlijeđen, a što se tiče Ninčevića za ovaj ciklus sam odlučio da ga ne pozovem", rekao je Goluža.

Igor Vori je najavio reprezentativnu stanku, a ipak je tu. "Razgovarao sam s Igorom i dogovorili smo se da će odigrati ove utakmice sa Slovačkom i Latvijom", rekao je Goluža, a na upit znači li to da će igrati i na SP-u Goluža je odgovorio da će vidjeti i da to nije isključeno. Izborniku rukometaša svidjela se atmosfera na utakmici nogometaša Hrvatske i Walesa. "Nadam se da će i na našoj utakmici biti jednako dobra", rekao je Goluža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vratari: Alilović, Ivić Krila: Čupić, Horvat, Štrlek, Batinović Kružni: Vori, Musa Vanjski: Lacković, Gojun Matić, Duvnjak, Kopljar, Buntić, J. Valčić, Vuković

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo