IGOR KARAČIĆ JE NAJBOLJI IGRAČ RUKOMETNE LIGE PRVAKA: / Iznijeli ga s terena, ali vratio se i vodio Vardar do naslova prvaka

Image
Foto: Profimedia

Upisao je Igor tri pogotka u finalu, no puno su važnije njegove asistencije. S njih pet predvodio je organizaciju prvog europskog napada

2.6.2019.
20:19
Profimedia
VOYO logo

Nevjerojatan Final Four rukometne Lige prvaka odigrali su Igor Karačić i njegov Vardar. Makedonska momčad pred kojom zbog financijske situacije nije toliko svjetla budućnost postala je novi prvak Europe, što je Vardarcima drugi naslov prvaka u tri sezone.

Tako se trofejem prvaka Europe mogu pohvaliti hrvatski rukometaši Igor Karačić i Ivan Čupić, a hrvatski reprezentativac Karačić osvojio je i nagradu za najboljeg igrača završne faze odnosno Final Foura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
VARDAR JE NOVI PRVAK EUROPE: /

Čupić i Karačić slavili u finalu protiv Štrlekovog Veszprema

Image
VARDAR JE NOVI PRVAK EUROPE: /

Čupić i Karačić slavili u finalu protiv Štrlekovog Veszprema

Nevjerojatna je zapravo volja s kojom je Karačić ušao u finalnu utakmicu. U polufinalnom ogledu protiv Barcelone iznesen je s terena zbog bolova u koljenu i njegov nastup bio je upitan, no vratio se i odigrao odličnu utakmicu protiv Veszprema.

Upisao je Igor tri pogotka u finalu, no puno su važnije njegove asistencije. S njih pet predvodio je organizaciju prvog europskog napada. Ako tim brojkama pridodamo pet golova i tri asistencije iz prve utakmice, Karačić je zasluženo na vrhu Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hladnokrvni Čupić potvrdio pobjedu

Iako se njihov ulazak u finale nakon izbacivanja Barcleone u polufinalu protumačio kao iznenađenje, u finalu je makedonska momčad pokazala da je dostojna naslova prvaka Europe. Kroz cijelu utakmicu nije mogla mađarska momčad nikako preći u vodstvo, a za to se prije svih pobrinuo Moraes koji je odigrao odličnu utakmicu. Završio je sa šest golova i kad je on bio na terenu Vardar je izgledao nezaustavljivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekadašnji hrvatski reprezentativac Ivan Čupić završio je utakmicu kao drugi strijelac Vardara s pet pogodaka, ali je u samoj završnici pokazao hladnokrvnost te jednim pogotkom iz igre i jednim sedmercem zapečatio sudbinu Veszprema. U gubitničkoj momčadi u ofenzivi je prednjačio Kentin Mahe koji je zabio šest pogodaka, dok Manuel Štrlek nije nastupio u finalu.

U drugoj, utješnoj utakmici ovog Final Foura Barcelona je u raspucanoj utakmici s 40:35 svladala Kielce za koje je Luka Cindrić zabio tri pogotka te upisao tri asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo