I Marko Kopljar u jednoj od najtužnijih priča Zagreba!

U zagrebačkom KBC Sestre milosrdnice – Klinika za dječje bolesti u srijedu je obilježen Međunarodni dan djece oboljele od malignih bolesti u organizaciji Udruge roditelja Ljubav na djelu.

15.2.2012.
19:30
VOYO logo

Istovremeno, djecu s onkološkog odjela Klaićeve bolnice posjetili su sportaši i glazbenici, a mališani su se posebno obradovali rukometašima - Marku Kopljaru i Manuelu Štrleku. U posjetu su došli i košarkaš Cibone Hrvoje Kovačević, sportski direktor Cedevite Matej Mamić koji su djecu darivali prigodnim darovima.

U glazbenom dijelu programa s mališanima su nastupili glazbenici Jelena Radan i Luka Nižetić koji su otpjevali pjesmu 'I to sam ja', za koju je Udruga u suradnji s glazbenicima snimila i video-spot koji će uskoro biti objavljen javnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Danas smo upoznali divne prijatelje mališane s onkologije. Divimo se njihovoj hrabrosti i želji za životom. Imaju našu podršku u svojoj borbi, a mi ćemo njihovu snagu i inspiraciju dati na sportskom terenu. Ovakva nas druženja čine boljim ljudima i apeliram na sve da se pomogne tim divnim borcima", izjavio je rukometaš CO Zagreba Manuel Štrlek, dok se šutljivi Marko Kopljar, najbolji desni vanjski igrač EP-a u Srbiji, uglavnom družio s mališanima.

"Naša udruga nastoji poboljšati uvjete za naše mališane s onkologije i njihove roditelje kako bi im dolazak i boravak u bolnici bio što ugodniji", izjavila je predsjednica Udruge Ljiljana Vuletić i dodala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na raspolaganju smo roditeljima i djeci za sva pitanja i pomoć, a današnji je dan glasnik kada osvješćujemo probleme i borimo se za njihovo rješavanje. Uvjeti u bolnici su loši, a jedan od naših glavnih ciljeva u ovoj godini jest afirmacija nadležnih institucija za izgradnju novog Onkološkog odjela".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo