HRVATSKI RUKOMETAŠI ZNAJU ŠTO IM SE SAD ČINITI: / 'U sportu smo puno puta vidjeli da se prolazilo iz nemogućih situacija'

Image

Hrvatski rukometaši dali su izjave nakon utakmice

23.1.2021.
21:49
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija izgubila je susret 2. kola skupine II drugog kruga Svjetskog prvenstva u Egiptu od Argentine sa 19:23 i time praktički izgubila izglede za prolazak u četvrtfinale.

Hrvatska je tako ostala na pet bodova, jednim manje od vodeće Danske, koja ima i utakmicu manje, te druge Argentine. Četvrti Katar, koji je u prvom susretu dana u ovoj skupini svladao Bahrein sa 28:23, ima četiri boda. Na dnu su Japan s jednim i Bahrein bez bodova. U posljednjem susretu 2. kola ove skupine favorizirana Danska igra protiv Japana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KALEB DAO NAJBRUTALNIJI I NAJBOLJI KOMENTAR HRVATSKE IGRE: /

'Jedino sad da me netko pogodi šakom u glavu...'

Image
KALEB DAO NAJBRUTALNIJI I NAJBOLJI KOMENTAR HRVATSKE IGRE: /

'Jedino sad da me netko pogodi šakom u glavu...'

Hrvatski rukometaši dali su izjave nakon utakmice. Evo njihovih reakcija:

'Ništa nije gotovo'

"Loše otvaranje utakmice, ali ništa netipično za nas. Do poluvremena smo iskontrolirani, ali u drugom poluvremenu je falilo kreativnosti u napadu i više mirnoće u zicerima. Utakmicu smo izgubili u napadu jer je funkcionirala i 6-0 i 5-1 obrana. Kada zabiješ 20-ak golova mislim da je ipak to na kraju odlučilo pobjednika. Nije još ništa gotovo, imamo dovoljno snage, karaktera i srca da se izvučemo iz ove teške situacije i pobjedimo Dansku. Bit ćemo pametniji nakon današnje utakmice", rekao je nakon utakmice Ivan Čupić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne sjećam se kad smo zabili samo 18 golova. U napadu ama baš ništa nije funkcioniralo. Treba čestitati Argentini i nadati se dalje da će Katar pobijediti jer mi igramo tu odlučujuću utakmicu kasno navečer. Bili smo nemoćni u napadu, neću sad ulaziti u razloge. Htjeli smo, borili smo se, bacali se na glavu, ali Argentinci su zaslužili pobijediti. Treba biti pozitivan, u sportu smo vidjeli puno puta da se prolazilo iz nemogućih situacija, a ja vjerujem dok god postoji šansa“, rekao je Manuel Štrlek.

"Obrana je dobro funkcionirala, a napad je bio danas taj koji je štekao. Pešić je također bio jako dobar na golu. Moramo napad popraviti za sljedeću utakmicu i to je to. Čeka nas Danska, moramo po pobjedu, moramo skupiti glave i odraditi to kako treba“, rekao je nakon utakmice Marin Šipić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pokazali smo kvalitetu, mi smo ipak kvalitetnija ekipa i na papiru, ali ovaj turnir uvijek odlučuje jedna utakmica i nema tu ispravke", rekao je Marko Mamić.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve utakmice dostupne su na RTLplay.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo