OVO POSTAJE BIZARNO / Hrvatski reprezentativac otpao za rukometni Euro jer nema dva cjepiva. Drugi se cijepio čak četiri puta

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Iako ima važeću covid-putovnicu, pravilnik EHF-a nalaže da svatko tko nema dva cjepiva

27.12.2021.
10:43
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Nekoliko dana uoči početka rukometnog Eura imamo poprilično bizarnu situaciju u hrvatskoj reprezentaciji. Naime, izbornik Hrvoje Horvat ostao je bez svoje uzdanice, pivota Montpelliera, Verona Ničanovića i to zbog toga što se ovaj nije cijepio dva put.

Načinović je, inače, već prebolio koronu, zatim je primio jedno cjepivo, ali primanje druge doze bilo bi mu prebrzo i ne želi ništa riskirati. Iako ima važeću covid-putovnicu, pravilnik EHF-a nalaže da svatko tko nema dva cjepiva, ne može nastupati na Europskog prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
Image
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

Pešić primio četiri doze

Ako vam je Načinovićev slučaj bizaran, čekajte da vidite slučaj našeg vratara Ivana Pešića. On, naime, mora primiti četiri doze cjepiva protiv koronavirusa. Pešić se kao član bjeloruskog Meškov Bresta cjepio dva puta ruskim cjepivom Sputnikom, ali odnedavno je član njemačkog Stuttgarta i da bi tamo branio mora primiti nove dvije doze jer Njemačka ne priznaje Sputnik kao valjano cjepivo protiv koronavirusa. No, njegov nastup na Euru nije upitan.

Spomenimo kako će ovih dana i Ivan Martinović primiti drugu dozu cjepiva pa će smjeti igrati na Euru

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Europsko prvenstvo počinje 13. siječnja, a Hrvatska je u teškoj skupini C sa Srbijom, Francuskom i Ukrajinom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo