[VIDEO] HRVATSKE RUKOMETAŠICE APSOLUTNI SU HIT: / Nećete vjerovati što su napravile vratarki za vrijeme intervjua

Image
Foto: Screenshot

Po tri reprezentacije iz svake od četiri skupine idu u drugi krug natjecanja

6.12.2020.
21:57
Screenshot
VOYO logo

Hrvatske rukometašice upisale su i drugu pobjedu na Europskom prvenstvu u Danskoj, svladavši u nedjelju u Koldingu u skupini C reprezentaciju Nizozemske s 27-25 (13-14), te su tako osigurale prolazak u drugi krug natjecanja.

"Sretna i ponosna, ne znam što bih rekla. Sve smo dale maksimum, ipak su to svjetske prvakinje. Danas smo dokazale da sve igramo jedna za drugu, da igramo timski. Osigurale smo prolaz dalje, drago mi je da su se svi malo dignuli, jer kad smo otišle na Prvenstvo, praktički se nije ni znalo. Malo ćemo proslaviti večeras, a onda se okrećemo Srbiji, i želimo prenijeti četiri boda dalje", rekla je nakon utakmice Tea Pijević nakon čega je uslijedio show njezinih suigračica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osjećaj je neopisiv. Ova pobjeda je iznimno bitna, ne samo za mene, nego za sve nas. Nakon što smo pobijedile Mađarsku, nakon što smo donijele tu senzaciju, počeli su nas pratiti mediji, počeli su se javljati ljudi, i zato je ova pobjeda još bitnija. Sve više počinjemo vjerovati da mi to možemo, možemo i želimo više", dodala je Larissa Kalaus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon dva kola Hrvatska ima četiri boda, Mađarska i Srbija po dva, a Nizozemska je bez bodova. U posljednjem kolu skupine C u utorak, 8. prosinca, sastaju se Hrvatska - Srbija (18.15 sati) i Nizozemska - Mađarska (20.30 sati).

Po tri reprezentacije iz svake od četiri skupine idu u drugi krug natjecanja, gdje će se formirati dvije skupine sa po šest ekipa. Hrvatska se križa sa skupinom D u kojoj je Norveška već izborila prolazak u drugi krug, a za preostala dva mjesta bore se Rumunjska, Njemačka i Poljska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo