Hrvatska u polufinalu Europskog prvenstva!

Hrvatski rukometaši izborili su plasman u polufinale Europskog prvenstva za igrače do 20 godina koje se održava u Turskoj. Za finale će se boriti protiv reprezentacije Slovenije.

11.7.2012.
19:20
VOYO logo

U drugoj utakmici skupine M1 drugog kruga natjecanja izabranici Silvija Ivandije pobijedili su Španjolsku s 25:24. Iako su se dosta mučili i na poluvremenu gubili s 12:9, naši su mladi rukometaši u završnici ipak uspjeli izboriti minimalnu pobjedu.

Time su osigurali polufinale budući da će Portugal, čak i kao u kasnijem terminu pobijedi Norvešku, u krugu sa Španjolskom i Hrvatskom imati slabiju gol-razliku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Našu je reprezentaciju s osam pogodaka predvodio Ante Kaleb, a jedan je gol manje ubilježio Stipe Mandalinić. Kod Španjolaca su najefikasniji s po pet pogodaka bili Ferran Sole Sala i Alex Dujšebajev, sin slavnog Talanta.

Za finale će Hrvatska igrati protiv Slovenije. U skupini M2 Slovenija je u zadnjem kolu pobijedila Švicarsku s 29:27 i ugrabila prvo mjesto i sudar s Hrvatskom, dok je drugo mjesto pripalo Švedskoj unatoč današnjem porazu od Njemačke (30:29). Polufinalne utakmice na EP-u u Turskoj na rasporedu su petak, dok se finale, kao i dvoboj za treće mjesto, igraju u nedjelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska - Španjolska 25-24 Portugal - Norveška (kasnije)

Redoslijed: 1. Španjolska 4, 2. Hrvatska 4, 3. Portugal 2 (-1), 4. Norveška 0

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo