Bravo Hrvatska! Kauboji 'uništili' Sloveniju i osvojili broncu!

Hrvatska rukometna reprezentacija pobijedila je Sloveniju 31:26 u dvoboju za broncu na Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj! Tako su Kauboji došli do treće bronce na tri posljednja velika natjecanja.

26.1.2013.
16:07
VOYO logo

U dvorani Palau Sant Jordi momčad Slavka Goluže osvojila je broncu treći put zaredom na velikim natjecanjima. Svaki je put još uvijek relativno novi hrvatski izbornik gubio polufinala: prije godinu dana na EP-u u Srbiji od domaće momčadi, u Londonu na Olimpijskim igrama od Francuza, te u Španjolskoj od Danaca. Sva su tri puta, međutim, Golužini rukometaši slavili u dvobojima za treće mjesto, redom protiv Španjolaca, Mađara i sada Slovenaca. Utakmicu je Hrvatska prelomila početkom drugog poluvremena, kada je od 14:14 (31. minuta) otišla na 21:14 (42. minuta). Očito manje kvalitetni Slovenci se nakon toga nisu mogli vratiti u igru. Domagoj Duvnjak i Ivan Čupić zabili su po osam pogodaka za pobjednički sastav. Pet je dodao Ivan Ninčević.Mirko Alilović skupio je na golu devet obrana.

http://www.youtube.com/embed/2HnvS1bgNIw?rel=0 U slovenskim je redovima prvo ime bio vratar Primož Prost s 16 obrana. Razbranio se u prvom poluvremenu. S četirima je pogocima najefikasniji bio Vid Kavtičnik. Finale Svjetskog prvenstva u nedjelju u istoj dvorani igraju Španjolska i Danska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo