HRVATSKA SAD IMA REALNE ŠANSE ZA PLASMAN U ČETVRTFINALE: / Pojavile su se nove informacije koje itekako mijenjaju situaciju

Image

Kalebove riječi potkrjepljuje i pogled na ponudu iz kladionica koje kažu da su Katarci favoriti u utakmici protiv Argentinaca.

24.1.2021.
22:10
VOYO logo

Iako je sinoć izgubila od Argentine, hrvatska rukometna reprezentacija još uvijek ima šanse plasirati se u četvrtfinale, no za to bismo morali pobijediti Dansku, a prije toga bi Katar trebao svladati Argentinu.

Kad je isteklo vrijeme u drugom dijelu jučerašnje utakmice, činilo se da je četvrtfinale Svjetskog prvenstva gotovo nemoguća misija. Danas, kad smo malo skupili dojmove i objektivno sagledali na situaciju, ne čini se više da je četvrtfinale nedostižno, čak i uz činjenicu da je izbornik Lino Červar nakon Argentine ponudio ostavku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Čuvao bih danske igrače'

Iz Kaira su se javili Filip Brkić i Nikša Kaleb. Legenda Kauboja objasnila je zašto se Hrvatska ima pravo nadati prolasku ove skupine.

"Katar bi mogao po svojoj kvaliteti pobijediti Argentinu, vratio im se najbolji igrač Capote, a znamo i za rivalstvo Rivere i Cadenasa. Tako da tu vidimo nekako odškrinuta vrata za nas. Ne vjerujem da će Argentincima biti toliko lako, čak su i oni rekli da su iznenađeni što su nas pobijedili", rekao je Kaleb pa analizirao Dance.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Danci jesu aktualni svjetski prvaci i njima se dogodilo da su na prošlom prvenstvu ispali u grupi, samo se kod njih nisu u reprezentaciji dogodili potresi. Kad bih se postavio u ulogu danskog izbornika, sigurno ne bih riskirao ozljedu Hansena ili nekog od bitnih igrača u utakmici koja apsolutno ništa ne znači. Oni se mogu čuvati za četvrtfinale. Igrat će igrači koji su manje igrali, no ipak to ne umanjuje njihov angažman", zaključio je RTL-ov stručni sukomentator.

Image
OTKRIVENO ŠTO SE SINOĆ DOGAĐALO NA SASTANKU ČERVARA I IGRAČA: /

'Može svatko o njemu govoriti što hoće, ali...'

Image
OTKRIVENO ŠTO SE SINOĆ DOGAĐALO NA SASTANKU ČERVARA I IGRAČA: /

'Može svatko o njemu govoriti što hoće, ali...'

Danci u problemima

Kalebove riječi potkrjepljuje i pogled na ponudu iz kladionica koje kažu da su Katarci favoriti u utakmici protiv Argentinaca. Ipak, Hrvatska, barem prema kladionicama, nije favorit protiv Danske, no moramo znati da Danskoj vjerojatno neće igrati glavni igrači, uključujući i Mikkela Hansena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razlozi su odmor, ali i želučana viroza koja je zahvatila dansku reprezentaciju. Kako pišu danski mediji, upravo je Hansena najviše pogodila ta bolest i gotovo je sigurno da neće sutra igrati.

"Jasno je da naši igrači neće igrati pod svaku cijenu. Važnije je da se dobro odmorimo za četvrtfinale", naglasio je danski izbornik Nikolaj Jacobsen, prenosi danski medij DR.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu Danske i Hrvatske gledajte sutra uživo od 20.30 na RTL televiziji.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve utakmice dostupne su na RTLplay.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo