RUKOMETNA LIGA PRVAKA / Hrvatska kolonija u Wisli stigla do važne pobjede, mladi Kauboj odigrao impresivnu partiju

Image
Foto: Profimedia.hr

GOG je ostao na tri boda, PPD Zagreb ima dva, Dinamo jedan, a Porto je posljednji bez bodova

30.9.2022.
8:26
Profimedia.hr
VOYO logo

U susretu trećeg kola A skupine rukometne Lige prvaka Wisla Plock je pobijedila GOG Gudme sa 31-27, uz sjajnu predstavu hrvatskog rukometaša Tina Lučina koji je zabio sedam golova.

Gosti su bolje otvorili susret, poveli su 2-0, pa 5-2, međutim Wisla je serijom 5-0 okrenula rezultat, zatim držala prednost i na poluvrijeme otišla s vodstvom 17-14.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku susreta poljski sastav je cijelo vrijeme vodio, u pojedinim trenucima i s pet razlike, a na koncu je završilo 31-27.

Image
Kvalifikacije za SP /

Fantastični Tin Lučin nakon okupljanja reprezentacije: 'Moramo se dobro spremiti'

Image
Kvalifikacije za SP /

Fantastični Tin Lučin nakon okupljanja reprezentacije: 'Moramo se dobro spremiti'

Wislu je do pobjede predvodio hrvatski rukometaš Tin Lučin sa sedam golova, dok su Tomas Pirock, Dimitri Žitnikov, te Mark Sergi Kosorotov zabili po četiri gola. Lovro Mihić i Leon Šušnja dodali su po jedan pogodak, a Kristian Pilipović je sakupio osam obrana. U suparničkim redovima Jerry Tolbrng i Simon Pytlick su zabili po šest golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cindrićeva Barcelona uvjerljiva

Bila je to druga pobjeda poljskog sastava i prvi poraz Danaca. Na ljestvici skupine vodi Veszprem sa šest bodova, PSG, Magdeborg i Wisla imaju po četiri boda. GOG je ostao na tri boda, PPD Zagreb ima dva, Dinamo jedan, a Porto je posljednji bez bodova.

U susretu iz B skupine Barcelona je očekivano pobijedila Celje Pivovarnu Laško sa 38-30 ostvarivši i treću pobjedu u skupini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolski sastav su predvodili Dika Mem sa 10 i Hampus Wanne sa sedam golova, dok je hrvatski rukometaš Luka Cindrić postigao jedan pogodak. U redovima Pivovarne Laško najefikasniji je bio naš Ante Ivanković sa sedam golova.

Dva gola Duvnjaka

U ranije odigranom susretu THW Kiel je pobijedio Pick Szeged sa 34-29 uz dva gola Domagoja Duvnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemački sastav predvodili su Niclas Ekberg sa šest i Harald Reinkind s pet pogodaka, dok su na suprotnoj strani najefikasniji bili Miklos Rosta s pet i Imanol Garciandia Alustiza sa četiri gola. Mirko Alilović je imao 10 obrana.

Nantes je sa 41-30 porazio Elverum. Na ljestvici vodi Barca sa šest bodova, Kiel, Aalborg, Nantes i Kielce imaju po četiri boda, Celje je na dva, dok su Pick Szeged i Elverum na "nuli".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo