Hrvatska razbila Sloveniju i izborila finale EP-a!

13.7.2012.
20:28
VOYO logo

U prvom poluvremenu je Slovenija nekako držala kontakt, ali je, treba reći, Hrvatska imala konstantnu prednost. U tom prvom dijelu je bilo tri razlike, a početkom drugog dijela je Hrvatska otišla i na šest golova prednosti, čime je otpuhala od sebe suparnika i pokazala se mnogo kvalitetnijom.

Najbolji je uvjerljvo igrač na utakmici bio Stipe Mandalinić s 11 pogodaka. Kod Hrvatske su još zabili: Kaleb šest, Ivić pet, Čorić tri, Pavlović dva, te po jedan Buvinić, Obranović i Sršen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju će Hrvatskoj suparnik za zlato biti Španjolska, koja je tek nakon produžetka slomila Švedsku i slavila sa 29:26. Hrvatska kadetska reprezentacija upisala je i drugu pobjedu na rukometnom Europskom prvenstvu (U18), koje se održava u Austriji.

Nakon startne pobjede protiv Španjolske 40:35, u 2. kolu skupine C Hrvatska je još lakše pobijedila Rumunjsku 33:24. Na poluvremenu su mladi Hrvati imali pet golova prednosti (16:11), a u nastavku su gotovo udvostručili tu prednost i lakoćom došli do pobjede koja im osigurava nastavak natjecanja, s prve pozicije na ljestvici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednjem, 3. kolu ove skupine, Hrvatska će igrati protiv Švicarske koja je dosad izgubila oba ogleda. U petak je Španjolska bila bolja od Švicaraca 34:32.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo