Hrvatice na SP-u svladale i Argentinu

Hrvatske rukometašice okončale su fazu natjecanja po skupinama na Svjetskom prvenstvu u Brazilu pobjedom nad Argentinom rezultatom 23:17 (9:11) te će u osmini finala igrati protiv Rumunjske.

10.12.2011.
13:09
VOYO logo

Bila je to utakmica u koju su izabranice Vladimira Canjuge ušle znajući da su osigurale kako plasman u osminu finala, tako i drugo mjesto u skupini D budući je u ranijem terminu Danska savladala Švedsku 20:19.

Tako će u osmini finala Hrvatska igrati protiv trećeplasirane ekipe iz skupine C, a to je Rumunjska. Hrvatska je protiv Argentine odigrala ispod razine, pa je tako na poluvremenu gubila 9:11, a do prvog je vodstva u utakmici stigla u 44. minuti kada je povela 14:13. Nakon što je povela, naša ekipa prednost nije ispuštala i upisala je četvrtu pobjedu u petom nastupu u rezultatski nevažnom susretu. Najbolji strijelac naše ekipe bila je Maja Zebić sa šest golova, a slijedila ju je Dijana Jovetić s četiri pogotka. Sada Hrvatskoj predstoji dva dana odmora, a utakmica protiv Rumunjki na rasporedu je u ponedjeljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rusija - Island (11. prosinca) Švedska - Francuska (11. prosinca) Angola - Južna Koreja (11. prosinca) Japan - Danska (11. prosinca) Norveška - Nizozemska (12. prosinca) Hrvatska - Rumunjska (12. prosinca) Španjolska - Crna Gora (12. prosinca) Obala Bjelokosti - Brazil (12. prosinca)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo