HORVATA BRINE ONO ŠTO USKORO ČEKA KAUBOJE: / 'Bilo je dosta problema, moramo ovo što prije zaboraviti'

Image

Hrvatskoj je za prolaz igrala samo pobjeda, no upisala je težak poraz pa uz Dansku dalje ide i Katar

25.1.2021.
22:50
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija nije se uspjela plasirati u četvrtfinale svjetskog prvenstva u Egiptu nakon što je susretu posljednjeg kola drugog kruga izgubila od Danske sa 26-38 (15-17).

"Poklopilo se da je Katar dobio Argentinu i mi smo trebali odraditi ovu utakmicu, ali nije lako protiv ovako raspoložene Danske čak i bez Hansena. Vidi se zašto su ovaj turnir briljirali i pokazali jako dobru obranu i napad. Dobro je izgledalo prvo poluvrijeme. Oni su poveli, ali smo bili u egalu, ali u drugom smo loše ušli. Bilo je puno grešaka i oni su to iskoristili. Nije ovo realna slika, ovoliko razlike, ali žao mi je što nismo izgubili manjom razlikom, ako smo već izgubili", poručio je Zlatko Horvat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je problema u dosta reprezentacija. Nama su falili srednjaci koji su bili načeti, Duvnjak koji je bio dosta dugo pozitivan na koronu i imao je veliku rupu u trenažnom procesu i sve to je kulminiralo. Moramo ovo što prije zaboraviti, sve te lošije stvari i fokusirati se na zahtjevne kvalifikacije za OI. Portugal, Francuska i Tunis... To nam je najteži turnir za plasman na Olimpijske igre", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Standings provided by SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Sve utakmice dostupne su na RTLplay.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo