Osmina finala Lige prvaka / Horvat: 'Vardar je favorit, ali mi smo ove sezone pokazali da možemo rušiti favorite'

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Prva utakmica bit će ključna za Zagrebaše, ali Horvat tvrdi da i poraz u Areni ne mora ništa značiti

21.3.2019.
11:20
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

PPD Zagreb plasirao se u osmiu finala rukometne Lige prvaka gdje će mu protivnik biti makedonski velikan Vardar. Momčad Branka Tamšea pred sobom ima vrlo težak zadatak pred sobom, a svoje mišljenje o dosad najvažnijim utakmicama sezone za Zagreb podijelio je Zlatko Horvat

"Naša očekivanja su da odigramo dvije odlične utakmice. Poznajemo Vardar već dugi niz godina iz utakmica u SEHA ligi i Ligi prvaka. Ipak, dvije naše odlične utakmice ne garantiraju prolazak, no učinit ćemo sve da prođemo", rekao je Horvat u intervjuu za makedonski Gol.mk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zagreb je ove sezone pokazao da su ozbiljna momčad koja može svakoga iznenaditi, no statistika je na srtani Vardara. Posljednjih pet sezona Makedonci su ulazili u četvrtfinale Lige prvaka.

"Vardar je favorit, ali smo pokazali ove sezone da možemo rušiti favorite. Imamo šanse, ali neće biti lako", rekao je Horvat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva utakmica bit će ključna za Zagrebaše, ali Horvat tvrdi da i poraz u Areni ne mora ništa značiti jer je bitan samo krajnji rezultat iz dvije utakmice.

"Bio bih zadovoljan bilo kakvom pobjedom u Zagrebu. Osiguali bismo tako prednost uoči uzvrata u Skopju, ali to ne garantira ništa. Imali smo slučaj da smo izgubili od Lowena u Zagrebu, a pobijedili ih u Manheimu. Pokušat ćemo proći, ali lakše je to reći, nego učiniti", zaključio je Horvat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva utakmica osmine finala Lige prvaka igra se u subotu u 20:30 u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo