JEDAN OD NAJVEĆIH / Hansen u debiju zabio deset golova i ušao u povijest: Ispred njega su samo dva velikana i zvijezda PPD Zagreba

Image
Foto: Profimedia

Aalborg je slavio protiv Celja rezultatom 36:32

16.9.2022.
23:07
Profimedia
VOYO logo

Mikkel Hansen, jedan od najboljih rukometaša 21. stoljeća nastavlja ostavljati trag u povijesti rukometa. U svojoj prvoj utakmici za Aalborg u Ligi prvaka, Hansen je postao četvrti igrač koji je probio granicu od tisuću golova u Ligi prvaka. Više golova od njega u Ligi prvaka imaju samo Makedonac Kiril Lazarov, Francuz Nikola Karabatić i Rus Timur Dibirov.

Očekivanja od Hansena u prvom nastupu bila su više nego ispunjena. Hansen je debi u Aalborgu završio s deset golova na kontu, sedam ih je zabio iz sedmeraca i to bez promašaja. Ako Hansen nastavi ovako igrati, potvrdit će se sumnja da se na sjeveru Europe rađa nova rukometna velesila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tri puta je izabran za 'Najboljeg igrača svijeta' (2011., 2015. i 2018.) U zadnje vrijeme imao je mnoštvo zdravstvenih problema. Nakon što je pretrpio operaciju desnog koljena pretrpio je flebitis i plućnu emboliju. Oporavio se ranije nego što se očekivalo i vratio se na teren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo