Goluža priznao priču o generalu Gotovini

Dan nakon velikog trijumfa nad Francuskom Slavko Goluža i njegove trupe su stigle u Barcelonu.

24.1.2013.
19:01
VOYO logo

"Imao sam neki dobar 'feeling', spremili smo taktiku za njih, dobro se pripremili. Isključenje Vukovića nas nije pokolebao, digli smo se još više i odigrali što smo dogovorili. Imali smo mali prazni hod krajem prvog poluvremena. U nastavku smo se odvojili u pravom trenutku laganim golovima i prednost je samo rasla do kraja utakmice", rekao je Goluža i sjetio se brojnih čestitara:

"Dodatni motiv su bili ljudi koji su iz nas. Stižu poruke podrške u Savez, preko Facebooka...Poruka generala Gotovine uoči utakmice nas je motivirala. Njemu je posvećena pobjeda, o njemu sam govorio u izjavama odmah nakon utakmice."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska nema vremena za slavlje, već su odradili pet sati vožnje u autobusu do Barcelone.

"Barcelona je nešto posebno, tu smo kraj mora. Smješteni smo kraj olimpijskog sela. No, mislimo samo o onom što nas čeka u 21.30 sati. Danska je dosta dobila s dva nova igrača, dvometraša. Opasni su u polukontri, imaju šutere koji šutiraju sa deset metara. Trebamo ući u utakmicu kao u svaku drugu, ostaviti srce na parketu i ne razmišljati previše o protivniku", izjavio je Goluža i za kraj se okrenuo zdravstvenom kartonu svoje momčadi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To su sve sitne povrede, koje ćemo riješiti do sutra. Nitko se nije nešto posebno žalio."

Nekoliko čartera s navijačima u petak će iz Hrvatske odletjeti u Barcelonu, a procjenjuje se kako će na utakmici protiv Danske biti oko 1000 navijača naše reprezentacije. Kako piše Jutarnji list, navijači koji putuju u organizaciji HRS-a će dobiti i 'kockasti' dres.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo