POZVAO NAVIJAČE U ARENU / 'Jedini smo zagrebački klub u Ligi prvaka', tvrdi Goluža: Nije u pravu

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Zagrebaši su u jako teškoj skupini

12.9.2023.
18:49
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Kiel je uvijek sjajna momčad i iznimno težak suparnik, rekao je trener rukometaša Zagreba Slavko Goluža prije premijerne utakmice u novoj sezoni EHF Lige prvaka.

Image
ZAJEDNO U NOVE POBJEDE /

Trener Slavko Goluža i RK Zagreb produžili suradnju

Image
ZAJEDNO U NOVE POBJEDE /

Trener Slavko Goluža i RK Zagreb produžili suradnju

U četvrtak, s početkom u 18.45 sati, Zagreb u Areni dočekuje slavnu njemačku momčad koja je aktualni osvajač Bundeslige, a predvodi je najbolji hrvatski igrač Domagoj Duvnjak. U pitanju je dvoboj prvog kola skupine A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Dva posljednja poraza Kiela ne bih previše komentirao, oni su uvijek sjajna momčad. Mi se moramo fokusirati na sebe i svoju igru. Imamo određenih problema i pokušavamo ih riješiti tako da budemo u potpunosti spremni za ovaj veliki dvoboj. Pozitivna nervoza je prisutna, ali to je nešto sasvim normalno uoči otvaranja Lige prvaka. Vjerujem u naše dečke i u to da možemo u četvrtak izvući pozitivan rezultat. Ovim putem želim pozvati sve ljubitelje rukometa da nas dođu podržati. Mi smo jedini zagrebački klub koji igra Ligu prvaka, a s druge strane nam dolazi veliki Kiel i naš Domagoj Duvnjak. To je sjajna pozivnica za sve“, komentirao je trener Zagreba Goluža, a sličnog razmišljanja je i kapetan hrvatske momčadi Jakov Gojun.

Treba napomenuti kako trener Goluža nije u pravu, Ligu prvaka igrat će i Futsal Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Dolazi nam veliki Kiel i sigurno će se htjeti iskupiti zbog zadnja dva poraza koja su doživjeli u Bundesligi. Mi ćemo ih dočekati željno i spremno, za ovo treniramo zadnja dva mjeseca i vjerujem da ćemo biti na visini zadatka. Hoće li to biti dovoljno protiv jedna ovakve momčadi ne znam, ali znam da ćemo ostaviti srce na terenu“.

Ivan Čupić također vjeruje u snažnu potporu navijača u zagrebačkoj Areni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Dolazak rukometne institucije kao što je Kiel predvođene našim Duvnjakom je prava pozivnica svim ljubiteljima rukometa da u četvrtak budu u Areni. Vjerujem da će biti sjajna atmosfera i dobar ambijent, a mi ćemo se potruditi da svi uživaju u odličnoj utakmici. Odigrat ćemo pravu, čvrstu mušku utakmicu i vjerujem i nadam se da nakon par godina možemo otvoriti Ligu prvaka s jednom velikom pobjedom“, najavio je Čupić, dok Zvonimir Srna otkriva kako je cijela momčad uzbuđena zbog velikog suparnika koji stiže.

„Najbolji njemački klub i jedan od najboljih ikad u Europi dolazi u Zagreb i to je nama igračima ogroman izazov i motivacija. Oni imaju velike ambicije, ali ja sam koncentriran na nas i na našu igru. Drago mi je da smo nakon dugo vremena svi kompletni i zdravi, a kad smo takvi uvijek smo opasni. Jedva čekamo utakmicu u četvrtak“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo