GOLUŽA OBJASNIO ZAŠTO JE IVANO BALIĆ IZNENADA OTIŠAO IZ REPREZENTACIJE: / 'Ogriješio bih dušu kad bih to rekao'

Image
Foto: Screenshot

Goluža je imao priliku voditi hrvatsku reprezentaciju, a pričalo se u to vrijeme da je bio u svađi s Ivanom Balićem

12.1.2020.
14:38
Screenshot
VOYO logo

Dan nakon druge utakmice Hrvatske na Europskom rukometnom prvenstvu na RTL je stigao bivši izbornik Hrvatske i legendarni rukometaš Slavko Goluža. Bivšeg izborika ugostila ga je Ana Strizić u sklopu podcasta ‘Igrač više’ koji će se emitirati u danima kada Kauboji ne igraju na Facebook stranici Vrijeme je za rukomet i portalu Net.hr.

Goluža je ovom prilikom analizrao nastup Hrvatske u prve dvije utakmice, a otkrio je između ostalog i neke detalje iz dana kada je vodio reprezentaciju, poput onog zašto je otišao Ivano Balić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Goluža je imao priliku voditi hrvatsku reprezentaciju, a pričalo se u to vrijeme da je bio u svađi s Ivanom Balićem. Naime, Balić se tada na dosta „čudan“ način oprostio od reprezentacije. Goluža je objasnio o čemu se tu radilo.

Image
GOLUŽA DAO DO ZNANJA DA ŽELI OPET BITI IZBORNIK HRVATSKE: /

'Ako to budem ja, bit ću zahvalan na povjerenju'

Image
GOLUŽA DAO DO ZNANJA DA ŽELI OPET BITI IZBORNIK HRVATSKE: /

'Ako to budem ja, bit ću zahvalan na povjerenju'

Ogriješio bih dušu kad bih rekao nešto loše

"Ja apsolutno poštujem Ivana. Skidam mu kapu s neba za sve što je napravio. Nikad između mene i Ivana, ali i ostalih igrača nije bilo prepirki i razmirica. U tom je trenutku takva bila njegova odluka i meni je žao što se sve tako odvilo. O Ivanu Baliću ne treba se puno pričati. Toliko je dao hrvatskom rukometu i bio je u svim našim uspjesima. Ogriješio bih dušu kad bih rekao nešto loše o njemu“, rekao je Goluža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijeli podcast možete pogledati u nastavku članka:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ponedjeljak od 20 i 30 igramo protiv Srbije. I tu ćete utakmicu moći gledati UŽIVO putem TV ekrana na kanalima RTL-a koji uključuju televizijske programe RTL i RTL 2 te digitalnu platformu RTLplay, a moći ćete ju tekstualno pratiti i na portalima Net.hr, RTL.hr te Sportnet. Uoči dvoboja emitirat će se emisija “Vrijeme je za rukomet” u kojoj će stručne komentare dati Petar Metličić i Drago Vuković, dok ćete nakon utakmice moći pogledajti završnu analizu iz RTL-ovog studija…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo