Goluža priznao: 'Žao mi je! Možda je to moja greška'

'Još imamo četiri utakmice do kraja turnira, očekivano je da imamo uspona i padova.

19.1.2014.
22:26
VOYO logo

"Bilo je tri razlike za nas krajem prvog poluvremena, imali smo igrača više i mi primimo dva gola i vratimo ih u život. Nismo imali dobar protok lopte u napadu. Ostajali smo s tri beka, igrali smo 'jedan na jedan'. Žao mi je, promašili smo previše u nastavku, razbranili smo Omeyera. Žao mi je jer nismo kapitalizirali dobru igru iz prvog poluvremena", kazao je izbornik Goluža i osvrnuo se na slabu partiju Domagoja Duvnjaka:

"Dosta se iscrpio u igri jedan na jedan. Možda je i moja greška što nisam Domagoja više odmorio. Trebalo nam je više discipline u igri. Radili smo im probleme u prvom poluvremenu na desnoj strani, a to nismo nastavili u nastavku. Trebamo se oporaviti, pobijediti u preostale dvije utakmice u skupini i ovaj poraz što prije zaboraviti. Ima dosta iznenađenja na turniru, jednostavno trebamo discipline, više cijeniti svaku loptu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igor Vori se složio s izbornikom.

"Imali smo puno tehničkih pogrešaka, puno odbijenih lopti se odbilo njima, kao i ona na gol-razlike u završnici utakmice. Trebamo se dignuti iz ovog poraza. Da su bili puno bolji od nas – nisu, imamo mi rezerve još u napadu. Trebamo spojiti obranu i napad i tako igrati 60 minuta, a ne samo 30. Glavu gore, nismo gotovi. Trebamo se koncentrirati na Rusiju i Poljsku", poručio je Vori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo