Izbornik priznao kakva je situacija: 'Čekat ćemo, ali bojim se'

Dan uoči utakmice sa Španjolskom, Slavko Goluža stao je pred novinare i poručio: 'Dobro ćemo se pripremiti. Oni su favoriti, ali mi se ne bojimo!'

18.1.2013.
20:24
VOYO logo

Nakon stopostotnog učinka u prva četiri kola, hrvatskim rukometašima predstoji najteži ispit na SP. Dvoboj sa Španjolskom odlučivat će o pobjedniku skupine.

"Jedva čekam tu utakmicu kao i igrači. Igrati pred punom ili praznom dvoranom nije isto. Imamo veliki motiv za pobjedu, dobro ćemo se pripremiti. Oni su favoriti, ali mi se ne bojimo. Želimo odigrati jako dobru utakmicu, dati sve do sebe pa ćemo vidjeti na kraju", izjavio je Goluža i secirao Furiju:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oni će igrati dublju i agresivnu 6-0 obranu, pokušat će nam sjeći lopte i tražiti brze pogotke. Možemo ih zaustaviti ako opet bude radila naša sjajan obrana i kontra napad. Ne smijemo razbraniti njihovog vratara."

Prvo mjesto u skupini osigurava lakšeg protivnika u četvrtfinalu, no izbornik se time ne zamara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne razmišljam o protivnicima u osmini finala, s kim god igrali želim da igrači uđu maksimalno u utakmicu, bez ikakvog respekta, da budu opušteni i da daju sve od sebe. Koga ćemo dobiti najmanje je bitno. Mnogi su govorili kako je Egipat slabašna ekipa, a vidjeli ste da to baš i nije tako. Svi priželjkujemo izbjeći Francuze, međutim i ako naletimo na njih neće biti nikakvog straha."

Za kraj, Goluža je otkrio kakva je situacija s Lackovićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadam se da će Lacković moći igrati. Čekat ćemo ga, ali bojim se. Pitanje je koliko će moći pružiti, dugo je bio van terena što se utakmica tiče. Ostali se liječe, ima dosta sitnih povreda, Bičanić ima problema s leđima ali nadam se da će u subotu sve biti OK."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo