Gobac ponovno napao Ivana Balića: 'Kriv je!'

'Imali smo kompleks do ovog prvenstva. Činjenica je da oni koji su nas trebali odvesti u finale – nisu to napravili. To je kompleks. Mislim tu na pojedince koje su medijski preeksponirani.

29.1.2013.
19:59
VOYO logo

Najzanimljiviji je bio taj dio oko stručne analize, no Gobac je odlučio povući ručnu kad smo ga pitali za taj dio izjave. U izjavi za Sportski.net je kazao:

"Ma ne bih ja ništa više komentirao. Nisam ja zapravo ništa loše rekao o njemu. Takva se buka digla zašto nema Ivana u reprezentaciji, toliko se priča i piše o tome da stvarno nema više smisla. Imao je Ivano toliko prigoda na osam natjecanja, pa nije otišao do kraja."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gobac je osim 'napada' na Balića bio i u ofenzivi prema Zagrebačkom športskom savezu, ali i cijelom vođenju sporta u Hrvatskoj.

"Da smo šest mjeseci ranije krenuli s pomlađivanjem, možda bismo imali dvije zlatne medalje. Tražit ćemo da se sportska inspekcija pozabavi zaposlenima u sportu. U ZŠS-u je zaposleno 50 posto ljudi koji ne trebaju biti tamo. A neću još pričati o drugima. Oni isto jedu novac sportaša", pričao je Gobac za RTL, a i ponudio je svoje viđenje financiranja sporta:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovdje se mora odlučiti za financiranje četiri-pet klubova. Rekreaciju svatko sebi plaća, a bez trošenja novca poreznih obveznika ne bi bilo klubova niti uspjeha reprezentacija. Gro poreznih obveznika bi rađe sebi plaćao tenis nego financirao nekakve sportaše... Ne mislim na tenis sad negativno. On je blizu tu, blizu rukometa, košarke, nogometa i vaterpola. Ono što prezentira državu i gradove, to se treba financirati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo