Play ponuda

GENERALKA UOČI EP-a: / Ivanić Grad večeras očekuje prava rukometna fešta

Image

Hrvatska rukometna reprezentacija danas (19 sati) će u dvorani Žeravinec u Ivanić Gradu igrati pripremnu utakmicu protiv Slovenije koju s klupe vodi trener Zagreba Veselin Vujović.

8.1.2016.
11:52
Play ponuda

Hrvatski rukometaši protiv Slovenije imaju generalku za EP u Poljskoj, koje je na rasporedu od 15. do 31. siječnja. U dvije utakmice sa izabranicima Veselina Vujovića, izbornik Željko Babić neće dobiti stvarnu sliku momčadi jer tu ima određenih problema. Međutim...

"Ovo će nam biti prva prava provjera prije Europskog prvenstva u Poljskoj. Želimo pobijediti. Ono što ćemo igrati protiv Slovenije je ono što ćemo pokazati na EP-u" najavio je današnju prijateljsku utakmicu protiv Slovenije Željko Babić.

shimmer fallback
shimmer fallback

Rasprodana dvorana

Veselin Vujović je istaknuo:

"U prijateljskim susretima nikada ne analiziramo protivnike. Protiv Hrvatske rezultat neće biti u prvom planu. Želimo pobijediti, ali i mogući poraz me neće osobito zabrinuti. Za nas je najvažnija prva utakmica na Europskom prvenstvu protiv Švedske", kazao je slovenski izbornik za stranice slovenskog saveza.

Dobra vijest je ta što Ivanić Grad u kojem se naši rukometaši već dva tjedna pripremaju za EP, večeras očekuje prava rukometna fešta. Dvorana Žeravinec rasprodana je u samo nekoliko sati, a oni koji nisu uspjeli doći do ulaznica pripremnu utakmicu neće moći gledati ni na TV-u. No HRS je ipak osigurao live stream o kojem će obavijestiti tijekom dana na svojim stranicama.

Hrvatska Europsko prvenstvo otvara 15. siječnja u 16 sati protiv Bjelorusije, a do tada će odigrati još jednu utakmicu protiv današnjeg protivnika i to sutra u Koperu.

Play ponuda
Play ponuda