Francuzi u suzama: 'Bilo je jako bolno! Ovo je naš kraj!'

'Ovo je naš kraj, kraj jedne velike generacije! I najljepšoj priči poput ove mora doći kraj!', istaknuli su francuski mediji nakon velebne pobjede Hrvatske protiv Francuske u četvrtfinalu SP-a.

24.1.2013.
9:29
VOYO logo

Šok i nevjerica u Francuskoj! Svima je bilo jasno da će dvoboj protiv Hrvatske biti izuzetno težak, no nitko u Francuskoj nije očekivao da će ih Kauboji baš tako pregaziti.

Nakon dugogodišnje dominacije, francuski mediji označili su kraj ere Karabatića i društva: "Gotovo je, ovo je naš kraj, kraj jedne velike generacije! Tricolori nisu uspjeli osvojiti i treću uzastopnu krunu na SP-u, a slijede i oproštaji Dinarta i Karabouea. I najljepšoj priči poput ove mora doći kraj. No ovo je bilo jako bolno!", istaknuli su novinari Le Figaroa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naši su dečki bili izuzetno hrabri tijekom 50 minuta utakmice, no u posljednjih deset minuta ipak je stigao težak poraz. Okrećemo novu stranicu!", zaključak je.

Francuski izbornik Claude Onesta nakon utakmice je rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon nekoliko minuta smo pali, a Hrvatska je poletjela. Imali su više želje i energije, napravili su euforiju, a mi se s time nismo mogli nositi!"

"Hrvatska je bila bolja od nas. Nema se što dodati, to je to! Moram priznati da nismo imali ni sreće, ali to nije alibi... Jednostavno nismo bili dobri", dodao je Luc Abalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo