OVO IM JE ŠKOLA / Srbi su naučili lekciju. Udarali su po nama prije prvenstva, a sada tvrde : 'Nikada ne otpisujte Hrvatsku'

Image
Foto: Profimedia

Isti portal je prije nekoliko dana u najavi prvenstva o Hrvatskoj pisao sljedeće: "Raspad sistema u Hrvatskoj. Srbija je sad za njih sila. Nekad redali medalje, sad mijenjaju ime i broje otkaze"

13.1.2024.
10:00
Profimedia
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija pružila je vrhunsku, modernu, lepršavu predstavu protiv Španjolske na otvaranju Eura u Njemačkoj.

Image
VELIKA ANKETA NET.HR-A /

Je li ugledni portal smislio novi nadimak za naše rukometaše: Što mislite o 'Croatia Expressu'?

Image
VELIKA ANKETA NET.HR-A /

Je li ugledni portal smislio novi nadimak za naše rukometaše: Što mislite o 'Croatia Expressu'?

Kompletan raspored natjecanja pogledajte ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zabili smo nevjerojatnih 39 golova Španjolcima i pobijedili deset razlike, a srpski Mondo Sport u naslovu svog izvještaja piše: "Nikada ne otpisujte Hrvatsku", što je na neki način priznavanje da su bili u krivu.

Isti portal je prije nekoliko dana u najavi prvenstva o Hrvatskoj pisao sljedeće: "Raspad sistema u Hrvatskoj. Srbija je sad za njih sila. Nekad redali medalje, sad mijenjaju ime i broje otkaze", piše u naslovu, a utekstu se navodi: "Hrvatska je u velikim, velikim problema pred Europsko prvenstvo. Tim koji se više ne želi zvati Kauboji izuzetno je oslabljen. Već i prije vijesti o ozljedama Hrvatima su na Euru davali manje šanse nego Srbiji, a sad ih gotovo nitko ne vidi u borbi za medalje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoje opservacije temeljili su na prvom susretu sa Španjolskom, gdje su očekivali poraz Kauboja. Treba napomenuti i to kako je Srbija odigrala neriješeno u već "dobivenoj" utakmici s Islandom (27:27). Imali su prednost dva razlike u zadnjoj minuti.

Kada se sve činilo gotovo, na scenu su stupili Islanđani. Prvo su 26 sekundi prije kraja smanjili na jedan pogodak zaostatka bombom Palmarssona, a onda su izveli pressing preko cijelog terena, a Srbi su gadno pogriješili i predali im loptu. U napadu je već spremno čekao ubojiti Gudjonsson koji je pet sekundi prije kraja utakmice spasio svoju reprezentaciju i bacio Srbiju u očaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudjelujte u kreativnom natječaju Uhvati loptu, osvoji Telemach prvenstvo te 29. siječnja budi ponosni vlasnik QLED televizora i 1 godine besplatne pretplate na EON TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo