KVIZ POWERED BY TELEMACH / Europsko prvenstvo za nas je završilo, ali pokažite nam u kvizu koliko znate o repki? Samo će najbolji imati 8/8

Image
Foto: RTL

Ponosni sponzor ove godine uključio je i gledatelje u Telemach potez dana. Nakon svake utakmice na našem portalu glasajte u anketi i odaberite Telemach potez dana!

26.1.2024.
10:01
RTL

Hrvatska rukometna reprezentacija sjajnom pobjedom protiv domaćina Njemačke (24:30) zatvorila je svoj put na Europskom prvenstvu.

Naši su dečki pokazali pravu raskoš i sjajno odigrali, ali nažalost trebaju se zadovoljiti tek 11. mjestom. Tri pobjede, isto toliko poraza i jedan remi - rezime su ovog prvenstva. Ipak, nova prilika za dobre utakmice, a kasnije i sjajne rezultate mogla bi biti već na Olimpijskim igrama ove godine pa smo stoga za vas pripremili Telemach rukometni kviz o Hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji.

A ponosni sponzor ove godine uključio je i gledatelje u Telemach potez dana. Nakon svake utakmice na našem portalu glasajte u anketi i odaberite Telemach potez dana.

Također, sudjelujte u kreativnom natječaju Uhvati loptu, osvoji Telemach prvenstvo te 29. siječnja budi ponosni vlasnik QLED televizora i 1 godinu pretplate na EON TV.

Svi oni koji žele iskoristiti mjesec dana besplatnog gledanja sadržaja na platformi EON TV, to mogu učiniti OVDJE.

Sadržaj nastao u suradnji s RTL native timom i Telemach Hrvatska!

TOMA
Gledaj odmah bez reklama