Vraća se čovjek koji godinama uništava hrvatsku reprezentaciju!

17.1.2014.
12:50
VOYO logo

Francuz se oporavio od ozljede lakta zbog koje je izbivao posljednja tri mjeseca, te će se vratiti u utakmici skupine C protiv Srbije. Izbornik Francuske Claude Onesta neće morati otpisati nijednog igrača iz reprezentacije jer je protiv Poljske i Rusije igrao s 15 rukometaša u sastavu (maksimalno 16).

Omeyer će tako braniti i protiv Hrvatske u drugom krugu EP-a, a to sasvim sigurno nisu dobre vijesti za našu reprezentaciju s obzirom na Omeyerovu ulogu u okršajima Hrvatske i Tricolora već godinama. Sjajni vratar puno je puta bio ključ prevage u pobjedama Francuza, a možda je najviše tuge nanio hrvatskim navijačima 2009. godine u finalu Svjetskog prvenstva usred Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim Francuske, koja sigurno ide u drugi krug, sve je ostalo otvoreno u skupini D. Porazom od Rusije Srbija si je znatno zakomplicirala prolazak skupine (prve tri reprezentacije), a tko izgubi morat će se nadati pobjedi Rusa ili barem neriješenom rezultatu u utakmici protiv Poljske.

//www.youtube.com/embed/CAOQKNRqETM

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako Poljska dobije, onda će matematika odigrati veliku ulogu u izračunu koje će dvije reprezentacije u drugi krug, uz Francusku.

http://realtime.sportinti.me/cmd/loader?match_code=cf101a23-9c3c-6819-e9a9-7a94d94448e7&style=flat&width=435&height=755

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo