DŽOMBA PROGNOZIRA HRVATSKU U VRHU: / 'Mi volimo pljuvati, ali Babić može ove dečke daleko odvesti'

Image

Legendarno desno krilo hrvatske rukometne reprezentacije Mirza Džomba godinama je, prije svog oproštaja od nacionalnog dresa, oduševljavao javnost svojim akcijama.

7.1.2017.
12:52
VOYO logo

Ponovio je Džomba time riječi svog nekadašnjeg izbornika Line Červara koji je uvjeren u medalju na kraju natjecanja. Džomba smatra da je ostanak izbornika Željka Babića na klupi izabrane vrste dobra stvar i da Hrvatska može daleko u Francuskoj.

Image
ČERVAR SIGURAN U USPJEH KAUBOJA! Legendarni izbornik jasan: /

'Hrvatska se vraća s medaljom'

Image
ČERVAR SIGURAN U USPJEH KAUBOJA! Legendarni izbornik jasan: /

'Hrvatska se vraća s medaljom'

"Mi smo uvijek tu. Nekad završimo na postolju, a nekad ne, ali smo bili i ostali svjetski vrh. Dogodila nam se ta pogreška na Olimpijskim igrama u Riju. Nismo uzeli medalju i sad je vrijeme za popravak dojma. Naši su igrači nositelji igre u svojim klubovima. Mnogi od njih igraju u velikoj formi. Imamo momčad koja je spoj iskustva i mladosti. Ovi iskusni će vući, a ta mlada ‘svježa krv’ to će znati pratiti. Momčad je dobro posložena i to će se vidjeti već u skupini", siguran je Džomba koji smatra da Kauboji neće imati previše problema u skupini s Njemačkom, Mađarskom, Bjelorusijom, Čileom i Saudijskom Arabijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bitno je da do četvrtfinala budemo na pravoj razini. To će ipak biti ključna utakmica prvenstva. Do tamo bismo trebali doći bez problema - kaže Džomba, koji je bio za ostanak Željka Babića na izborničkoj klupi.

"Nije bilo vrijeme za neke drastične rezove. Trebalo je Željku dati još jednu priliku. Uspio je donijeti medalju na EP-u i zaslužio je voditi ovu momčad još jedan ciklus. Mislim da Babić treba voditi momčad i na EP-u iduće godine kod nas. Treba voditi momčad na ova dva velika natjecanja te nakon toga možemo dati pravu ocjenu za njegov rad. Kod nas mnogi vole pljuvati, ali stvari u reprezentaciji treba gledati s pozitivne strane. S takvom ćemo atmosferom doći do medalje u Francuskoj", zaključio je Džomba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo