očajna predstava / Duvnjak se ispričao zbog katastrofalnog poraza, Babić: 'Sad treba biti smiren i ispraviti pogreške'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Igrali smo stvarno očajno, ispričavam se svima u domovini za ovaj poraz, kazao je nakon poraza hrvatski rukometaš Domagoj Duvnjak

7.8.2016.
17:07
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Nakon ovog bolnog poraza treba ostati smiren, ne paničariti i ispraviti pogreške u narednim utakmicama, kazao je nakon teškog poraza od Katara (23-30) izbornik hrvatskih rukometaša Željko Babić.

Image
debakl u riju /

Jedna od najgorih predstava posljednjih godina: težak poraz hrvatskih rukometaša od Katra

Image
debakl u riju /

Jedna od najgorih predstava posljednjih godina: težak poraz hrvatskih rukometaša od Katra

"Naravno da nije bilo dobro, donekle smo igrali samo prvih 20 minuta. Katar je svjetski doprvak i ako s takvom momčadi ne uđete u utakmicu na pravi način, onda je poraz neminovan. Ja osobno mislim da smo mi izgorili od prevelike motiviranosti i želje, a kad nisu ulazili čisti ziceri, onda smo izgubili koncentraciju i više nismo djelovali kao momčad", kazao je Babić, koji je naglasio da je sada važna smirenost. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svakako ne treba paničariti, moramo se smiriti i ispraviti sve pogreške kojih je u ovoj utakmici bilo jako puno. Forma nam očito nije najbolja, još imamo problema s kojima smo se susretali u pripremama, ali ja ne gubim nadu. Ako smo morali izgubiti, bolje da je to bilo odmah na startu". 

Sljedeću utakmicu rukometaši igraju protiv Argentine. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Argentinu jednostavno moramo pobijediti, ali ćemo morati igrati puno bolje od ovoga", kazao je Babić, koji je odbio komentirati činjenicu da je teškom porazu "kumovao" i rani početak utakmice, u 9.20 sati po brazilskome vremenu. 

"Ne, to nije razlog.Uostalom, i Katranima je to bilo rano". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Duvnjak: 'Igrali smo očajno'

Igrali smo stvarno očajno, ispričavam se svima u domovini za ovaj poraz, kazao je nakon poraza hrvatski rukometaš Domagoj Duvnjak.

Duvnjak je postigao dva gola na utakmici iz šest pokušaja, te se uklopio u vrlo loše izdanje naše momčadi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je stvarno bilo loše, imali smo stvarno loš ritam i onda smo ušli u pogreške u nastojanju da ih stignemo. Još ne mogu vjerovati da smo od njih gubili 10 razlike, iako su oni ipak svjetski doprvaci", kazao je Duvnjak, koji je ipak optimističan glede daljnjeg natjecanja. 

"Nije sve još gotovo, ovo je tek početak. Može se i samo sa dvije pobjede do četvrtfinala, a potom osvojiti zlato". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo