HRABRI DOMAGOJ DUVNJAK POKORIO EUROPU, ALI PELENE JOŠ NE ZNA MIJENJATI: / 'To je jedna sasvim nova uloga za mene'

Image
Foto: Domagoj Duvnjak/Instagram

'Još nisam naučio mijenjati pelene, moram biti iskren. Jedna sasvim nova uloga za mene'

29.5.2020.
8:12
Domagoj Duvnjak/Instagram
VOYO logo

Kapetan hrvatske rukometne reprezentacije i MVP Europskog prvenstva na kojem smo uzeli srebro Domagoj Duvnjak, osvojio je inagradu za najvrjednijeg igrača sezone 2019./20. u njemačkoj Bundesligi. Duvnjaku je ovo druga takva nagrada, nakon 2013.

'Lijep je osjećaj, svaka nagrada je lijepa, posebna'

"Lijep je osjećaj, svaka nagrada je lijepa, posebna. Tim više što su to izabrali treneri i sportski direktori klubova i navijači. Jedna jako lijepa nagrada, jedan još bih rekao dodatni motiv da pokažem i sebi da sam još uvijek na dobrom nivou, da mogu još igrati dobro. Nagrada koja mi je jako draga. Već sam 11 godina u Bundesligi, jako volim Bundesligu. Ovo je drugi put da sam proglašen najboljim igračem. Zahvalio bih se svim suigračima i trenerima jer bez njih ne bih mogao dobiti tu nagradu", kazao je za HRT Duvnjak, koji će zauvijek pamtiti 2020. Naime, osim što je uzeo srebro, MVP nagradu Eura i MVP nagradu Bundeslige, Domagoj je postao otac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Uživam biti otac'

Također, nakon pet godina na kapetanskoj poziciji predvodio je Kiel do 21. naslova prvaka Njemačke. Još slijedi završnica Lige prvaka u prosincu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još nisam naučio mijenjati pelene, moram biti iskren. Jedna sasvim nova uloga za mene, ali jednostavno uživam u ovom trenutku. Kako spavam? Odlično, nikad bolje", istaknuo je Dule.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo