DUVNJAK I KIEL SRUŠILI MOĆNI PSG U DRAMATIČNOJ UTAKMICI: / Hrvatski kapetan zabio pet golova

Image
Foto: Profimedia

U drugom susretu večeri Barca je gostujućom pobjedom 33:29 protiv Meškova načinila veliki korak prema plasmanu na Final Four

12.5.2021.
23:33
Profimedia
VOYO logo

Rukometaši europskog prvaka THW Kiela pobijedili su PSG sa 31:29 u prvom susretu četvrtfinala rukometne Lige prvaka, dok je Barca na gostovanju pobijedila Meškov sa 33:29. Kiel je u dramatičnom susretu porazio pariški sastav sa 31:29 nakon što su gostili u prvom poluvremenu imali i po tri gola razlike.

Europske prvake je predvodio Norvežanin Harald Reinkind sa 10 golova, dok su naš Domagoj Duvnjak i Šveđanin Niclas Ekberg zabili po pet golova. Kod PSG-a najefikasniji su bili Dylan Nahi s osam i Danac Mikkel Hansen sa šest golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzvratni susret je 19. svibnja u Parizu.

Barcelona bolja od Meškova

U drugom susretu večeri Barca je gostujućom pobjedom 33:29 protiv Meškova načinila veliki korak prema plasmanu na Final Four.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolski sastav je do pobjede predvodio sjajni Francuz Dika Mem sa 10 golova, Aleix Gomez je dodao šest, a Aron Palmarsson s pet golova. Hrvatski reprezentativac Luka Cindrić nije se upisao među strijelce.

Kod Meškova najefiksniji je bio Mikita Vailupau sa 11 golova, dok je Andrej Jurjnok dodao četiri gola. Hrvatski reprezentativac Sandro Obranović postigao je jedan pogodak, dok je Ivan Pešić upisao šest obrana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzvratni susret je 20. svibnja u Barceloni.

U četvrtak su na rasporedu preostala dva četvrtfinala, a sastaju se Nantes - Veszprem, te Aalborg - Flensburg-Handewitt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo