Drastične kazne za bolesnu tučnjavu u Labinu!

Povjerenik za natjecanje hrvatske rukometne lige Mihael Varga izrekao je kazne svima umiješanima u incident koji je doveo do prekida utakmice između Mladog rudara i Moslavina igrane 25.

9.3.2012.
14:48
VOYO logo

"Službenu snimku, koju svaki klub domaćin utakmice mora imati i poslati u Ured sukladno propozcijama natjecanja, pregledao sam 50-60 puta kako bi točno utvrdio sve okolnosti koje su dovele do ružnih scena, tučnjave i prekida susreta. Također, pregledao sam i pisane izjave svih aktera i službenih osoba na utakmici. Moram reći kako unatoč tome što je rukomet sport s puno fizičkog kontakta tijekom susreta, ovakve scene su prava rijetkost i mene je osobno sram što je do ovog došlo", rekao je povjerenik Varga prigodom izricanja kazni.

Ukupno je kažnjeno 12 ljudi iz Mladog Rudara, 10 igrača te pomoćni trener i član UO kluba. Oni su dobili zbirno 30 utakmica zabrane igranja, 62 mjeseca suspenzija i 26 tisuća kuna kazne. Također, susret će biti registriran 10:0 za Moslavinu, a Mladom rudaru bit će oduzet bod i slijedećih 5 utakmica morat će igrati minimalno 50 kilometara od Labina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Moslavine je kažnjeno šest igrača sa ukupno 12 mjeseci suspenzije, 16 utakmica i 10 tisuća kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo