Drama u Areni! Zagreb u posljednjoj sekundi izborio osminu finala Lige prvaka

Drama u Areni Zagreb! Rukometaši PPD Zagreba su u 9. kolu Lige prvaka, golom s centra u posljednjoj sekundi dvoboja, slavili protiv Naturhouse La Rioje.

14.2.2015.
19:46
VOYO logo

Ljubitelji rukometa u Hrvatskoj svjedočili su velikoj drami u susretu Zagreb PPD-a i španjolskog doprvaka Naturhouse La Rioje. Čelica je postigao pobjednički gol u posljednjoj sekundi svoboja, i to s centra za 31:30.

Bio je to definitivno jedan od najluđih golova u povijesti ovoga natjecanja, i jedan od najluđih golova u povijesti Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Situacija je bila ovakva: Vrijeme na semaforu je već bilo isteklo, a rezultat je bio 30:30. Zagreb je imao prekršaj na sredini terena. Loptu je, tada, uzeo Duško Čelica, pucao, i uz božicu Fortunu (čitaj sreću) zabio pogodak koji će pamtiti vjerojatno za cijeli život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zagreb je odlično otvorio utakmicu i nakon 20. minuta igre imao pet golova prednosti. To mogu zahvaliti sjajnim Horvatu i Valčiću koji su tada nosili svoju momčad. Međutim, pad u igri krajem prvog poluvremena rezultirao je vraćanjem Španjolaca u igru, te se na odmor otišlo rezultatom 16:13 za domaćina.

Drugo poluvrijeme Španjolci su bolje otvorili i serijom 3:0 izjednačili. Ubrzo su i poveli, a doprvak Španjolske je prednost od jednog gola čuvao sve do 58. minute kada je Čelica golom s deset metara izjednačio na 30:30. Čelica je uistinu briljirao s golovima u ovom dvoboju. Nekoliko trenutaka kasnije postigao je spomenuti čudesan gol za veliko slavlje, slavlje vrijednog drugog kruga Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To sad znači da će Zagreb sa treće pozicije u osminu finala. Jer, nakon 9 odigranih utakmica momčad Veselina Vujovića se nalazi na trećem mjestu skupine. La Rioja ima tri boda manje, a petoplasirani Meškov ima šest bodova.

U posljednjem kolu Zagreb gostuje u Skopju kod Metalurga u utakmici bez rezultatskog značaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bravo Zagrebaši....

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo