Četvrti poraz u petom finalu / Donosimo vam najvažnije trenutke finala SEHA lige između Zagreba i Veszprema

Image
Foto: Sime Zelic/PIXSELL

Prvacima Hrvatske nisu pomogle ni sjajne predstave Ivana Čupića i Zvonimira Srne koji su postigli osam odnosno šest pogodaka. MVP turnira je bio Rasmus Lauge Schmidt

5.9.2022.
11:32
Sime Zelic/PIXSELL
VOYO logo

PPD Zagreb nema sreće s finalima SEHA lige. Plinari su u nedjelju izgubili četvrto od svojih pet finala u ovom regionalnom natjecanju, a drugu godinu zaredom su do Zagreba bili bolji rukometaši Veszprema.

Prošle sezone je hrvatski prvak pao nakon sedmeraca, a ovog puta su poraženi u napetoj završnici koju je prelomio Rasmus Lauge Schmidt postavivši s dva uzastopna pogotka konačnih 30-32.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PPD Zagreb je odlično ušao u susret. Poveo je 10-6, pa 12-7, a na poluvremenu je vodio čak šest razlike (19-13). Međutim, Mađari su uzvratili u nastavku, u 48. minuti su izjednačili na 28-28, nakon čega smo gledali neizvjesnu završnicu koja je otišla na stranu Veszprema

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Važnu ulogu je odigrao i vratar Vladimir Cupara koji je u prijelomnim trenucima zaključao svoj gol. Prvacima Hrvatske nisu pomogle ni sjajne predstave Ivana Čupića i Zvonimira Srne koji su postigli osam odnosno šest pogodaka. MVP turnira je bio Rasmus Lauge Schmidt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo