otkrio detalje iz svlačionice / Dominiković za RTL otkrio kakvu su ulogu imali Duvnjak, Mandžukić, Lovren, Bogdanović, Čilić...

'Rekao sam im nakon utakmice - niste izgubili zlato, osvojili ste srebro'

30.7.2019.
19:55
VOYO logo

Hrvatski juniorski rukometaši vratili su se u Hrvatsku. Sa srebrom oko vrata, što je ujedno prva juniorska medalja u povijesti hrvatskog rukometa. 

Svijet je upoznao najbolje desno krilo prvenstva Frana Miletu i najboljeg igrača cijelog turnira Ivana Martinovića koji kaže - mijenjao bih sve samo da smo uzeli zlato.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tvorac ovoga svjetskog srebra je Davor Dominiković. Olimpijski i svjetski prvak kao igrač pokazao je da bi i kao izbornik mogao biti jednako uspješan. 

U razgovoru za RTL otkriva neke detalje iz svlačionice, ali i kakvu su ulogu u ovome imali Duvnjak, Mandžukić, Lovren, Bogdanović, Čilić i ostali sportski velikani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U zadnja 72 sata sedam i pol sati sam spavao, ali isplatilo se. Osmijeh na licu. Rekao sam im nakon utakmice: niste izgubili zlato, osvojili ste srebro", kazao je Dominiković za RTL i nastavio:

"Moja inicijativa je bila da Domagoj Duvnjak gleda naše protivnike. Puno mi je pomogao s nekim informacijama. Znate li vi koliko je njima značilo kad bi im rekao da ih pozdravlja kapetan Domagoj Duvnjak. I drugi su sportaši poslali emotivnu poruku. To je sve Domagoj organizirao. Hvala mu", rekao je izbornik Davor Dominiković za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo