FRESH START PODCAST / Domagoj Duvnjak otkrio u kakvim je bolovima igrao za Hrvatsku: 'Više ne idem glavom kroz zid'

Image

Domagoj Duvnjak gostovao je u prvoj epizodi Fresh Start podcasta pod potkroviteljstvom Lidla i našoj Ivoni Hemen otkrio je mnoge stvari, a jedna od njih je i ta kako teške ozljede utječu na igrača i je li teško ne odustati nakon što se dogodi tako nešto.

16.1.2023.
11:01
VOYO logo

Domagoj Duvnjak, jedan od najuspješnijih domaćih rukometaša i reprezentativaca uoči Svjetskog prvenstva u rukometu za RTL-ov podcast otkrio je svoja predviđanja o ovom prvenstvu. Reprezentativac Domagoj Duvnjak u prvom podcastu Fresh Start otkrio je što misli o trenutačnoj postavi reprezentacije, tko su favoriti prvenstva, ali i što očekuje od samog prvenstva.

Domagoj Duvnjak često je bio ozlijeđen i zbog svog stila igra i kvalitete dobivao teške udarce. Našoj Ivoni Hemen ispričao je kako je to nositi se s ozljedama i je li se teško vratiti nakon ozljeda koje su ga udaljile s terena na dulje vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije mi došlo da odustanem. Ozljede su sastavni dio sporta. Naravno da je jako teško, ti se boriš sam sa sobom da zaliječiš tu ozljedu. Tvoji suigrači igraju, a ti sjediš na tribinama i ne možeš pomoći. To su situacije u kojima je jako teško. Život te nauči puno stvari. I ja sam nakon te ozljede postao pametniji i više ne idem glavom u zid. Ozljeda me malo usporila, vratio sam se i sada nemam nikakvih problema"

Ivona Hemen upitala ga je koliko mu je trebalo da se vrati normalnom ritmu treninga i utakmica

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Problem je bio s patelom na koljenu. Ja sam igrao godinu i pol dana s tim. Ja sam igrao Olimpijske igre u Riju s tim, a krenulo je prije prvenstva u Poljskoj. Jednostavno to su takvi bolovi, ali kad dođeš na teren igraš. Sutra je teško. To je bio moj veliki problem što sam ja igrao. Poslije jedne utakmice sam odlučio da se moram operirati. Operirao sam koljeno u trećem mjesecu, a vratio se na teren u dvanaestom. Tebi treba vremena da uđeš u formu, a kada dođeš na teren je osjećaj kao da nisi nikada igrao."

Image
SVI IMAJU ŠANSU /

Gledajte Fresh Start podcast, u natječaju dijelimo 10 POKLON BONOVA U VRIJEDNOSTI OD 135 EURA U LIDLU!

Image
SVI IMAJU ŠANSU /

Gledajte Fresh Start podcast, u natječaju dijelimo 10 POKLON BONOVA U VRIJEDNOSTI OD 135 EURA U LIDLU!

Fresh Start podcast, koji je nastao u suradnji s partnerom Lidlom, gledateljima donosi i bogate nagrade, a u svakoj epizodi 10 gledatelja ima priliku osvojiti Lidlov poklon-bon u vrijednosti od 135 eura!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijeli podcast možete pogledati na YouTube kanalu RTL-a

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo