'Smlavit će me provokacijama, neću moći živjeti!'

'Želim i sanjam da ih pobijedimo, pa da na trening u četvrtak stignem s golemim osmijehom preko lica. U suprotnom, znate što me čeka...

23.1.2013.
9:43
VOYO logo

Sportski dio Hrvatske, ali i naši sportaši diljem svijeta, s velikim nestrpljenjem očekuju početak rukometnog El Clasica na SP-u između Kauboja i Tricolora.

Jedan od onih koji posebno strepi zbog ishoda utakmice je i Dejan Lovren, hrvatski reprezentativac koji igra u Lyonu, koji zna što će ga dočekati u svlačionici ako Hrvatska izgubi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zadužili su nas svih ovih godina svojim uspjesima i najmanje što možemo je pratiti ih. Pogotovo kada igraju klasike, a to je upravo dvoboj s rukometnim Tricolorima. Dosad nije bilo okršaja, ali, jasno, od ponedjeljka navečer krenula je tipična zezancija, klasične provokacije. Oni su silno samouvjereni, napumpani tim našim ne baš najboljim međusobnim ogledima, pa odmah krene priča 'nemate šanse'... Ja zasad šutim, čekam, vjerujem da će doći i mojih pet minuta. Igraju odlično, baš ih je užitak gledati, djeluju gotovo savršeno. Samo, muči me malo ta Francuska, dosta smo se puta na njoj opekli. Ali svejedno čvrsto vjerujem. Želim i sanjam da ih pobijedimo, pa da na trening u četvrtak stignem s golemim osmijehom preko lica. Samo bih se smješkao, šutio i uživao, znam da bi to bilo dovoljno. U suprotnom, znate što me čeka... Ubit će me od zafrkancije, smlavit će me provokacijama, neću moći živjeti barem do kraja prvenstva", izjavio je Lovren zaSportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo