TELEMACH POTEZ DANA / Definitivno je vaš prvi izbor! Kuzmanović s dvije obrane u 3 sekunde Telemach je potez dana

Također, sudjelujte u kreativnom natječaju Uhvati loptu, osvoji Telemach prvenstvo te 29. siječnja budi ponosni vlasnik QLED televizora i 1 godine besplatne pretplate na EON TV

25.1.2024.
10:44

Kao i u prvoj utakmici protiv Španjolaca, Hrvatska je pokazala zube i srušila domaćine pred prepunom Lanxess Arenom.

Iako su na poluvremenu gubili jedan razlike u nastavku je Kuzmanović zadavao glavobolju Nijemcima, a Duvnjak, Karačić i ekipa golovima se uspjeli odvojiti. Završilo je s velikih 6 razlike i nestvarnih 22 obrane Dominika Kuzmanovića.

On kao da je postao prikovan za 1. mjesto u našem izboru Telemach poteza dana. U sve četiri utakmice upravo su njegovi obranjeni ziceri bili odabrani s vaše strane. Tako su i sada njegove dvije perfektne obrane u tri sekunde skupile 54 % vaših glasova. Na drugom mjestu našla se odlična kombinacija: obrana Kuzmanovića pa gol kapetana (41 %). I za kraj na trećem mjestu je golčina Domagoja Duvnjaka (5 %).

Image
Foto: RTL

Sutra su na rasporedu utakmice polufinala, a emisiju 'Vrijeme je za rukomet' pratite od 19.45 sati na RTL-u.

I ne zaboravite, tijekom svake naše emisije 'Vrijeme je za rukomet' imate priliku glasati za Telemach potez dana. Skenirajte QR kod na ekranu i odaberite tko vas je od rukometaša najviše oduševio.

Također, sudjelujte u kreativnom natječaju Uhvati loptu, osvoji Telemach prvenstvo te 29. siječnja budi ponosni vlasnik QLED televizora i 1 godine besplatne pretplate na EON TV. 

Sadržaj nastao u suradnji s RTL native timom i Telemach Hrvatska!

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama