'Ivanu Baliću su lagali, prevarili ga, pokrali...'

Klub Ivana Balića Atletico Madrid se raspao zbog financijskih problema, ali slavni hrvatski rukometaš nije rekao posljednje zbogom sportu koji ga je proslavio.

9.7.2013.
9:35
VOYO logo

"Prošao je ružan period u životu s tom pričom oko prekida karijere u reprezentaciji. Hrvatskom je rukometu dao svoje najbolje godine, toliko je toga napravio, a zatim su mu svi ti ljudi samo lagali. Prevarili su ga, zapravo pokrali i toliko ružno o njemu govorili i u medijima. S tim ljudima Ivano više ne želi provesti i potrošiti ni minutu svog života. Što se mene tiče – ni ja također. Ivano je s pravom odlučio ne govoriti više o tome, on je svoje rekao jasno i glasno", izjavio je David Caballero za Sportske novosti i dodao da raspad Atletico Madrida nije utjecao na Balićevu karijeru.

Naime, Ivanu je ugovor s madridskim klubom ionako istekao ovoga ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Takva je bila Ivanova odluka i prije, odlučio se nakon Zagreba za godinu dana u Madridu i tu sam odluku ispoštovao. S Ivanom sam jako blizak i nikad nisam tražio neki klub mimo Ivanove konkretne odluke. Tako je bilo kad je iz Metkovića odlazio u Portland San Antonio, tako je bilo kad se zbog sina želio vratiti u Zagreb. Uvijek je njegova bila zadnja i uvijek je sam birao, ja sam samo poštovao njegove želje", kaže Caballero, koji je prokomentirao i priču da će Ivano postati novi igrač uglednog bundesligaša Füchsea iz Berlina.

"Puno se o tome govori, znam da se piše da Ivano najvjerojatnije odlazi u Füchse Berlin, smještaju ga u neke makedonske klubove zbog blizine s Hrvatskom. Želi ga, navodno, Lino Červar. Interesiraju se, navodno, i Creteil, Meškov, tko sve ne... Zasad je sve to samo nagađanje jer nitko nije dao konkretnu ponudu niti tražio ozbiljan razgovor..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sprema li se već veliki oproštaj Ivana Balića?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da ne, igrat će još. Želja još postoji i on nije dao sve. Samo je jedno sigurno, odavno je odlučio reći zbogom hrvatskoj reprezentaciji. A dokad će ovako igrati? To zna samo on. Ono što je također sigurno jest da je otišao na godišnji i ne želi razgovarati i razmišljati o rukometu i o tome gdje će nastaviti karijeru", zaključio je Španjolac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo