KAKVA UTAKMICA / Neviđena drama na Euru: Farski otoci nevjerojatnom završnicom šokirali Norvežane i ostali u igri za drugi krug

Image

Jedina nepoznanica u skupina E i F uoči posljednjeg kola je tko će prenijeti koliko bodova u drugi krug jer sve reprezentacije koje su iz pojedinih skupina osigurale prolazak dalje igraju međusobno

13.1.2024.
19:57
VOYO logo

Nakon drugog kola Europskog rukometnog prvenstva u skupina D, E i F već smo doznali kojih će pet reprezentacija iz tih skupina igrati u skupini drugog kraja.

Image
TRZAVICE /

Nakon debakla BiH njihov golman prozvao hrvatsku legendu: Na odgovor nije trebao dugo čekati

Image
TRZAVICE /

Nakon debakla BiH njihov golman prozvao hrvatsku legendu: Na odgovor nije trebao dugo čekati

Iz skupine D to je Slovenija, dok će o drugom putniku iz te skupine odluka pasti u posljednjem kolu. Imala je Norveška veliku priliku da to osigura već večeras jer su dvije minute prije kraja imali plus tri (26-23) protiv Farski otoka, no u posljednje dvije minute sve su prokockali te su hrabri 'otočani' s tri gola stigli do prvog povijesnog boda. U posljednjem kolu Norveškoj je dovoljan i bod protiv Slovenija za prolazak dalje, dok se Farski otoci uz pobjedu protiv Poljske, moraju nadati i porazu Norveške, a onda će odlučivati gol razlika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Švedska je u skupini E razbila Gruziju 42-26 te tako s Nizozemskom osigurala drugi krug. Kod Šveđana najbolji je bio Karlsson sa sedam golova, dok je Gruzijce sa šest golova predvodio Arsenashvili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini F uvjerljivi su bili Danci koji su s 40-28 pobijedili Grčku pa će oni i Portugalci u drugi krug. Damgaard s deset golova bio je najbolji u pobjedničkoj momčad, dok su Boskos i Kederis zabili po četiri kod gubitničke.

Jedina nepoznanica u skupina E i F uoči posljednjeg kola je tko će prenijeti koliko bodova u drugi krug jer sve reprezentacije koje su iz pojedinih skupina osigurale prolazak dalje igraju međusobno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudjelujte u kreativnom natječaju Uhvati loptu, osvoji Telemach prvenstvo te 29. siječnja budi ponosni vlasnik QLED televizora i 1 godine besplatne pretplate na EON TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo