'Čupić mi na parketu nije prijatelj'

Rukometaši CO Zagreba u nedjelju će u Areni u osmini finala Lige prvaka ugostiti Rhein-Leckar Löwen. Jedna od najvećih prijetnji domaćinima biti će hrvatski reprezentativac Ivan Čupić.

25.3.2011.
19:23
VOYO logo

"Löwen je momčad koja spada u TOP 5 svjetskog rukometa u svakom pogledu, igrački i financijski. Zaista su momčad ekstra kvalitete. No, vjerujemo da možemo dobiti ovu utakmicu. Tako se i pripremamo, nećemo prihvatiti da su oni favoriti i dat ćemo i zadnji atom snage da dođemo do te pobjede. A nakon toga možemo razmišljati i o prolasku u četvrtfinale", izjavio je trener Zagreba Ivica Obrvan, koji dodaje kako bi u dvoboju s Nijemcima ga zadovoljila bilo kakva pobjeda.

Tonči Valčić gotovo sigurno neće igrati, osim ako mu liječnici daju 'zeleno svjetlo'...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njegov nastup bio bi opasan i zbog te rane, ali i zbog mogućnosti drugih ozljeda. No, ukoliko on procjeni u dogovoru s liječnicima da može pomoći, moguće je da bude u sastavu. Zatreba li, odigrat će desetak minuta, no puno nam je važnije da bude spreman za uzvrat", zaključio je Obrvan.

Ivan Čupić, koji igra u redovima protivnika, biti će jedan od najopasnijih za vrata Zagrepčana, a čuvat će ga kolega iz reprezentacije Manuel Štrlek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije i poslije utakmice možemo biti najbolji na svijetu, ali naravno da na terenu nema prijateljstva. Svi znamo tko je i što je Löwen. Odlična su momčad, no uvjeren sam da imamo snagu i kvalitetu, te kako ćemo mi na kraju slaviti", rekao je Štrlek.

Vezani članci:

arti-201103230775006 arti-201103210913006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo