ČOVJEK IZ SJENE KOJI JE POTOPIO ŠPANJOLCE: / Godinama ga se osporavalo, a on je ovako odgovorio na kritike

Image
Foto: AFP

Hrvatska je u posljednjoj utakmici prvog kruga Svjetskog rukometnog prvenstva pobijedila Španjolsku

18.1.2019.
8:09
AFP
VOYO logo

U susretu posljednjeg, petog kola B skupine svjetskog rukometnog prvenstva u Njemačkoj i Danskoj, hrvatska reprezentacija je u Muenchenu pobijedila Španjolsku sa 23-19 (13-10) i na koncu osvojila prvo mjesto u skupini i u drugi krug prenosi maksimalna četiri boda.

Svi su reprezentativci, zajedno s izbornikom Linom Červarom, nakon utakmice isticali da je timski duh bio ključan za ovaj trijumf, a s tribina je još dugo poslije susreta odjekivalo "Lino, Lino", ali i "Musa, Musa"!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Heroj Željko Musa

Navijači su prepoznali veliku ulogu našeg pivota Željka Muse koji je dominirao u obrani, a u napadu je briljirao sa šest pogodaka te zaslužio nagradu za najboljeg igrača utakmice:

"Htio bih se zahvaliti svim navijačima koji nas podržavaju kao da je domaća atmosfera. Obrana je bila odlična, sve što smo zacrtali prije utakmice, to smo i ostvarili. To je bio ključ pobjede. Ovo je momčadska, kolektivna pobjeda. Imali su oni Vargasa na golu, ali imali smo i mi Šegu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šego nam jako puno znači, mi se dogovaramo i prije i usred utakmice, bez toga nema rezultata. Četiri boda su tu, slijede Brazil, Njemačka, Francuska... dobro ćemo se pripremiti za te utakmice. Puno smo napravili dosad, ali opet gledano, nismo napravili ništa. Hrvatska će tražiti pobjedu u svakoj utakmici pa ćemo vidjeti što će nam donijeti budućnost.", poručio je Musa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo