veliko priznanje / Cindrić proglašen najboljim rukometašem: 'U finalu Svjetskog prvenstva svi ćemo zajedno slaviti'

Svečano je na zagrebačkom Jarunu gdje se okupila krema hrvatskog rukometa

17.12.2018.
20:06
VOYO logo

Tek nešto više od tri tjedna ostala su do početka svjetskog rukometnog prvenstva koje ćete pratiti na RTL-u. A na kraju godine već se tradicionalno nagrađuju najbolji rukometaši. Svečano je na zagrebačkom Jarunu gdje se okupila krema hrvatskog rukometa.

A saznali smo već prije dodjele nagrade da će najboljim hrvatskim rukometašem biti proglašen Luka Cindrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako sam sretan. Htio bih zahvbaliti svima koji su glasovali, HRS-u i Sportskim novostima. Ovo je za mene veliki uspjeh i sigurno će mi ova nagrada dati više motiva. Bilo je uspona i padova, ali je na kraju godine super dobiti ovakvo priznanje", rekao je Cindrić.

Najbolji hrvatski rukometaš najavio je i što možemo očekivati od naše reprezentacije na predstojećem Svjetskom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatsku ćete moći gledati do zadnjeg dana. U finalu ćemo svi zajedno slaviti", rekao je CIndrić uz osmijeh pa nastavio: "očekivanja su u hrvatskom rukometu uvijek velika, a tamo idemo s ciljem da kući donesemo medalju".

Otvaranje Svjetskog prvenstva u rukometu je 10. siječnja, dok će Hrvatska dan kasnije odigrati svoju prvu utakmicu na turniru. Prvenstvo ćete moći pratit na RTL televiziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo