poludio u svlačionici / 'Češkaš jaja, not good, we play k'o ku**c!' Snimka motivacijskog govora srpskog trenera oborit će vas s nogu!

Image
Foto: Instagram

Ostaje nejasno jesi li njegovi igrači razumjeli upute, no nakon ovako energičnog nastupa zasigurno su se drukčije ponašali na terenu

23.10.2018.
12:47
Instagram
VOYO logo

Snimka srpskog rukometnog trenera Boška Jolovića, koja prikazuje kako motivira svoje igrače u svlačionici, postala je hit na društvenim mrežama.

Na spomenutom videu Jolović svojim igračim u svlačionici na kombinaciji srpskog i nezavidnog engleskog objašnjava kako trebaju igrati.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Fokus Ante. Stojiš na terenu i češkaš jaja, not good! We play ko ku**c!", čuje se na snimci Jolovića, a snimka njegovog monologa traje nešto više od minute i pol. 

Ostaje nejasno jesi li njegovi igrači razumjeli upute, no jedno je sigurno - nakon ovako energičnog nastupa zasigurno su se drukčije ponašali na terenu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je video snimljen prošle godine, sad se proširio društvenim mrežama, snimku je na Instagramu podijelio i hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren, a lajkali su ga i Ante Rebić i Miralem Pjanić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo