ČERVAROVA 'BOLNICA' SE POVEĆAVA: / Hrvatska će na Euro bez opasnog PPD-ovog bombardera

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Sada su na toj poziciji trojica igrača Luka Stepančić, Ivan Martinović, i Josip Vekić, od kojih će vjerojatno dvojica naći svoje mjesto na konačnom popisu za Austriju

31.12.2019.
15:02
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski izbornik Lino Červar uputio je naknadni poziv Josipu Vekiću, članu PPD Zagreba, jer je ozljeda Luke Šebetića na koju se požalio na kraju drugog dijela priprema, ozbiljnija nego što se u prvi mah činilo. Luka Šebetić je tijekom jučerašnjeg poslijepodneva, nakon povratka iz Poreča obavio kompletne liječničke pretrage, koje su pokazale da će morati na operaciju, a to znači i propustiti Europsko prvenstvo, stoji na službenoj stranici Hrvatskog rukometnog saveza. Podsjetimo, zbog ozljeda su već otpali Fran Mileta i Lovro Mihić.

"Nažalost, Luka Šebetić je obnovio ozljedu ramena koju je imao već ranije. Riječ je o ozljedi hrskavice zadnjeg dijela ramena, koji će operativnim zahvatom trebati ukloniti. Biti će to tzv. artroskopska toaleta ramena. Sljedećih par dana ne smije trenirati i nakon toga trebalo bi izvršiti operativni zahvat", rekao je liječnik hrvatske muške rukometne reprezentacije Krešimir Rotim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
MOŽE LI HRVATSKA NAPRAVITI NEŠTO VELIKO NA EURU? Omiljeni 'Kauboj' otkriva: /

'Samo na jedan način možemo do kraja'

Image
MOŽE LI HRVATSKA NAPRAVITI NEŠTO VELIKO NA EURU? Omiljeni 'Kauboj' otkriva: /

'Samo na jedan način možemo do kraja'

Tri opcije na desnom vanjskom

"Jako mi je žao što se to dogodilo i neću igrati na Europskom prvenstvu. Prije sedam godina imao sam istu ozljedu. I vratio sam se. Ne sumnjam da ću to napraviti i sada. Klub mi je već dopustio da mogu napraviti operaciju u Zagrebu. Upravo su mi potvrdili da će se operacija obaviti u četvrtak. Nije se lako s tim pomiriti, ali tako je to u životu i sportu. Sasvim sigurno bit ću najveći navijač dečkima i nadati se da mogu otići do kraja", rekao je Šebetić.

Zbog toga je Lino Červar pozvao Josipa Vekića kao još jednu opciju na desnoj strani napada. Sada su na toj poziciji trojica igrača Luka Stepančić, Ivan Martinović, i Josip Vekić, od kojih će vjerojatno dvojica naći svoje mjesto na konačnom popisu za Austriju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo